Flandern skoovertræk – det perfekte efterårs skoovertræk til landevejene

af | okt 29, 2021 | Alle artikler, Ikke-kategoriseret | 0 Kommentarer

Så havde jeg fornøjelsen af at prøve Flandern Skoovertrækket fra GripGrab for første gang. 

Fik øje på det for længe siden da en af mine cykelvenner, havde købt et par, som han havde fået via et lille batch GripGrab havde lagt ud som en slags prøveballon.. Skyndte mig straks ind og ville bestille dem til forretningen, men fik at vide, at de først ville komme her i efteråret. Øv, men så måtte man jo vente. Flere gange i løbet af i år, har jeg så været inde og checke og de snart kunne bestilles, og endelig kom dagen.

Skoovertrækket er lavet i et stærkt strikket stof, – tror det er det samme som deres vandtætte sokker og vandtætte handsker er lavet af. Det føles i hvert fald ret ens. Under tåen er de forstærket med sådan en lille gummi dims, lidt ligesom man. ser på hælen på cykelsko. Det er selvsagt for at de ikke skal gå i stykker, når du går med dem, og det virker faktisk ganske godt.

Jeg havde så i dag på en kombineret gravel /landevejs tur på knap to timer, og jeg må sige det var et særdeles positivt bekendtskab. Dels er de relativt lette at få på – udover klamper og hæl, og de virker tilstrækkelig robuste til ikke lige at gå i stykker med det samme. – faktisk var det slet ikke til at se, at jeg havde haft dem på, da jeg efter turen, tog dem af, hvilket også var forholdsvis let.

Rent temperaturmæssigt var det omkring 10 grader, så de var ude over mine stammer sko DMT- R1, og det var rigeligt til at holde varmen, uden at føderne på den anden side kogte, hvilket man godt kan risikere med neopren skoovertræk, hvis man kommer til at tage dem på, og det ikke er koldt nok.

At de så også ser super fede ud, når du kører med dem er bare en ekstra bonus. Jeg kører normalt stort set aldrig med skooovertræk, fordi jeg både synes det ser duet ud og i øvrigt er bøvlet at få af og på. Det var på ingen måde et issue her, hvilket jeg synes er en ret væsentlig fordel.

Summa summarum, spår jeg at det bliver en kæmpe succes, det er i hvert fald kæmpe anbefaling herfra. 

Fik jeg i øvrigt sagt at vejret viste sig fra sin allerbedste side med høj sol og moderat vind.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv