Hvis du ligesom jeg har problemer med dit 1 x 12 setup på din gravel cykel, når bakkerne bliver rigtig stejle, eller du bare har rigtig meget gear med på cyklen, som godt kunne gøre det velkomment med et lavere gear, er der håb forude med introduktionen af XPLR fra Sram, som basalt set giver dig både et større ratio af gear, samt et større mindste gear. Whats not to like.

I forhold til gravel, som har vores interesse består XPLR serien af en bagskifter som kan tage helt op til 44T samt en ny 10-44 kassette samt 12 speed direct mount kranksæt. Kranksættet kan i Red Serien leveres i en spændevidde fra 36-50 tænder, medens det mere prisvenlige Force kan klare 46 T.

Det giver dig altså en mulighed for at køre i et spænd 14 tænder foran hvis det altså kan sidde på cyklen, og så op til 44 bagpå med en spændevidde fra 10-44. Så er der vist ikke mange forhindringer, der ikke kan håndteres.

Det nye system er kun kompatibelt med 1 x 12 AXS, men du får en spændevidde på ikke mindre end 440 % i gearingen.

Systemet vil være tilgængeligt til vores nye gravel cykler, som kommer i butikken i midt til slut november, som et alternativ til den almindelige Sram Force AXS 1 x 12.

Hvis du allerede har en gravel måske med 1 x 12 AXS, tilbyder vi en pakkeløsning bestående af en Force XPLR bagskifter samt den nye kassette, som du vil kunne preorder nu med levering i november. 

0
    0
    Din Kurv