Håb forude for 1 x 12 setup

af | okt 19, 2021 | Alle artikler, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

Hvis du ligesom jeg har problemer med dit 1 x 12 setup på din gravel cykel, når bakkerne bliver rigtig stejle, eller du bare har rigtig meget gear med på cyklen, som godt kunne gøre det velkomment med et lavere gear, er der håb forude med introduktionen af XPLR fra Sram, som basalt set giver dig både et større ratio af gear, samt et større mindste gear. Whats not to like.

I forhold til gravel, som har vores interesse består XPLR serien af en bagskifter som kan tage helt op til 44T samt en ny 10-44 kassette samt 12 speed direct mount kranksæt. Kranksættet kan i Red Serien leveres i en spændevidde fra 36-50 tænder, medens det mere prisvenlige Force kan klare 46 T.

Det giver dig altså en mulighed for at køre i et spænd 14 tænder foran hvis det altså kan sidde på cyklen, og så op til 44 bagpå med en spændevidde fra 10-44. Så er der vist ikke mange forhindringer, der ikke kan håndteres.

Det nye system er kun kompatibelt med 1 x 12 AXS, men du får en spændevidde på ikke mindre end 440 % i gearingen.

Systemet vil være tilgængeligt til vores nye gravel cykler, som kommer i butikken i midt til slut november, som et alternativ til den almindelige Sram Force AXS 1 x 12.

Hvis du allerede har en gravel måske med 1 x 12 AXS, tilbyder vi en pakkeløsning bestående af en Force XPLR bagskifter samt den nye kassette, som du vil kunne preorder nu med levering i november. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv