Vi vil fremadrettet lagerføre færre af Hunts hjul på vores site, og i vores butik. Det gør vi fordi vi i højere grad ønsker kontinuerligt at have de varer på lager, som vi sælger i butikken, hvilket ikke mindst i disse tider med svigtende varelevering, er den eneste garanti for at man rent faktisk kan sælge en vare.

Tanken er i løbet af vinteren og foråret., at sørge for at langt de fleste af de hjul vi fremadrettet har på sitet, er på lager i butikken i Kirke Såby.

Vi har således skåret de dyreste af Hunts hjul fra i sortimentet, ligesom vi også har skåret dem væk med meget høj profil. Alle Mountainbike hjul er også strøget fra websiden, da vi i forvejen sælger relativt få MTB hjul.

Dette betyder dog ikke, at i Ikke kan købe alle hjul fra Hunts hos VeloWear. Det vil i fortsat kunne, men i er nødt til i de tilfælde, at det er et hjul som ikke er på sitet, at skrive en mail til info@velowear.dk, så vil vi bestille det hjem til jer.

Denne nye praksis vil ikke have nogen indflydelse på de hjulbestillinger, som allerede er foretaget.

0
    0
    Din Kurv