I forbindelse med udviklingen mod at lave vores egne cykler (tre landevejsmodeller og en gravel), vil man også fremadrettet kunne købe dem med VeloWear Carbon hjul, hvilket i forhold til Hunt bliver ca. 1000 kr. billigere for et hjulsæt.

Det er samme producent som laver rammerne, som også producerer fælgen, som i parentes bemærket er UCI godkendt, så kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Carbonen der bliver brugt er T800, hvilket sikrer en forholdsvis let fælg.
Navet har vi valgt at lade det Taiwan baserede firma Bitex lave. De er specielt kendte for at lave kvalitetsnav, som samtidig er rigtig lette. 

Endelig har vi valgt med hensyn til eger og nipler at gå med det allerbedste på markedet, nemlig Sapim X-ray straight pull eger. Det er både lette og aerodynamiske, og er fx dem som Zipp bruger i deres bedste hjul.

Vægten på hjulene bliver mellem 1360 (30 mm) og 1500 (50 mm), hvilket er ganske let. Hjulene bliver 25 mm i extern bredde.

Vi giver 3 års garanti på hjulene, og forventer at de første bliver bygget umiddelbart i starten af det nye år.

Hjulene er naturligvis håndbygget af vores dygtige mekaniker, som er ekspert i at bygge hjul. Prisen forventes at blive i omegnen af 7000 kr.

0
    0
    Din Kurv