Ved du godt at VeloWear er noget nær specialister, når de kommer til wattmålere. Vi har leveret wattmålere gennem rigtig mange år, og var blandt andet de første til at introducere Assioma pedalerne (som dengang hed Bepro). Hidtil har vi mest fokuseret på pedalbaserede og pedalarmsbaserede systemer, men nu går vi også all in på spider og Kranksæt baserede systemer, således at vi dækker en meget bred vifte at muligheder, hvis du skal have wattmåling på din cykel.

En af årsagerne til at vi nu også fokuserer på spider og krankbaserede systemer, er at det er meget lettere at anvende på gravel cykler, som jo virkelig tager fart i disse år både som deciderede gravelbikes, men i virkeligheden i lige så høj grad i deres anvendelse som vintercykler.

Derudover kommer vi også til at tilbyde wattmåling som en ad on til vores cykler til en fordelagtig pris.

Vi har pt tre mærker som dækker krank/spider baserede wattmåling. Rotor og SRAM, som selvsagt primært er løsningen til deres egne systemer, men vi har nu også fået et prisvenligt alternativ ind, som dækker et temmeligt bredt spektrum af kranke både på landevej, gravel og MTB.

Det er et kinesisk mærke, som efterhånden har været på markedet et stykke tid, og nu også har tilhørende app med mulighed for skalering, firmware update, og i det hele taget håndtering af de metrics som hører en wattmåler til.

Vi har taget de fleste typer hjem i butikken, så vi i hvert fald dækker Sram (3 eller 8 bolt interface), Shimano og SRAM MTB, Cannondale Road + MTB, Rotor, Praxis med flere.
Du kan se hele vores store sortiment af wattmålere her.

0
    0
    Din Kurv