Det har været fantastisk at opleve den flotte modtagelse vores cykler har fået. Allerede i de første to måneder af året, har vi solgt over 20 cykler til levering i løbet af januar, februar og marts, alt efter at grupperne kommer ind fra leverandøren. Alle cykler har været med elektroniske gear, da det hidtil har været det eneste vi har kunnet levere.

Der er stadig mulighed for at få fat i en VeloWear cykel. Alt efter hvor travlt du har, vil du kunne vælge mellem Sram Force Mekanisk, Shimano Ultegra Di2 8070, samt Sram Force AXS. Lidt senere på sæsonen får vi mere shimano og også en del Force AXS, og henimod efteråret, får vi også lidt Rival AXS.

Vi kommer også til at introducere endnu en farve, nemlig en mere dybblå retro i både 1000 og 850 modellen, medens vi for Gravel modellen “nøjes” med lyseblå, grøn og rød.

På grund af energi prisernes himmelflugt, den generelle knaphed på komponenterne, som gør at vi ofte er nødt til at skaffe dele hos konkurrenter, bliver prisen på cyklerne formentlig hævet en anelse i løbet af året, så det er bare om at få bestilt hurtigst muligt, hvis du også kunne tænke dig en VeloWear cykel.

Vi regner også med at kunne præsentere en valgmulighed mellem integreret cockpit og mere klassisk styr/frempind – stadig i carbon på alle være cykler.

0
    0
    Din Kurv