Vi har indført et nyt tema på hjemmesiden i forbindelse med lanceringen af vores nye domæne, www.velowearcycleclub.dk, som vi håber du som bruger vil kunne lide.

Ud over, at det altid klæder en hjemmeside med lidt forandring, er der også en række spændende funktioner som vi håber du vil finde nyttige.

En af nyhederne er at du vil kunne bygge din egen VeloWear cykel, som du kan skræddersy fra top til tå, og hele tiden se, hvad den samlede pris vil blive. Vi håber at kunne bruge dette til også andre typer af produkter, fx en gravel udstyrs pakke, en cykelstarts pakke med videre. Ideen er at du også samtidig med at du vælger en række produkter i en samlet pakke, naturligvis også får lidt rabat.

Vi kommer også til at sortere kraftigt i vores produktsortiment, hvilket til glæde for dig, betyder at vi holder udsalg frem til 1. maj på en række af de ting vi ikke længere kommer til at føre i butikken. Det betyder bl.a. at vi har en pæn række sko fra Lake, Giro, og Vittoria på tilbud med 50 % rabat.

Der kan også sagtens komme flere ting til i processen, så det kan være en god ting at holde øje med vores udsalgs side.

0
    0
    Din Kurv