Præsentation af Mixbike

af | sep 6, 2022 | Alle artikler, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

MixBike, er nok et brand som er ukendt af de fleste. Der er ikke mange flashy produkter fra deres side, men de formår ofte at producere rigtig gode ting til en fornuftig pris, inden for genrer, hvor man som oftest ikke gider at ofre alverden, men alligevel gerne vil have noget som har kvalitet.

Eksempler på dette kunne være lygter, hvor det jo er vigtigt at blive set i trafikken, hvis man har behov for at køre, når det er mørkt, men det er ofte et sted folk sparer – prøv bare at tage et smut til hovedstaden og se, hvor ringe lys har på deres cykler. Her laver Mix bike, faktisk nogle ret fornuftige lygter til ganske hæderlige priser. Vi har hos VeloWear valgt at føre deres Mixbike Go forlygte, som er på 150 lumen, en brugstid på 8 timer samt usb opladning, præcis svarer det behov man har når man i et dårligt oplyst område, som fx ofte vil være tilfældet uden for de store byer. Tilsvarende også deres Go Vision baglygte, som også er USB genopladelig og et super fint produkt. Begge dele til omkring 200 kr., så på fattiggården ender man næppe med sådan en investering.

Tilsvarende har vi nu fået en rigtig fin fodpumpe hjem, som sagtens kan måle sig med de dyreste fra Lezyne i kvalitet. Solid stål konstruktion, tydeligt manometer. En skruefatning, ligesom man kender det fra de bedste håndpumper, som ikke går i stykker ligesom alle de andre mere eller mindre åndsvage konstruktioner, som har været gennem tiden, og ikke mindst en mulighed for at pumpe 11 bar. Og ja, jeg ved godt, at der er pumper som kan klare 16, men det er der altså – bortset fra banen måske – ikke rigtig nogle som har behov for i den virkelige verden.

Det bedste ved denne fine pumpe, er prisen på 399 – det er dæleme en god pris, for en højkvalitets fodpumpe, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Se produkterne fra MixBike her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv