MixBike, er nok et brand som er ukendt af de fleste. Der er ikke mange flashy produkter fra deres side, men de formår ofte at producere rigtig gode ting til en fornuftig pris, inden for genrer, hvor man som oftest ikke gider at ofre alverden, men alligevel gerne vil have noget som har kvalitet.

Eksempler på dette kunne være lygter, hvor det jo er vigtigt at blive set i trafikken, hvis man har behov for at køre, når det er mørkt, men det er ofte et sted folk sparer – prøv bare at tage et smut til hovedstaden og se, hvor ringe lys har på deres cykler. Her laver Mix bike, faktisk nogle ret fornuftige lygter til ganske hæderlige priser. Vi har hos VeloWear valgt at føre deres Mixbike Go forlygte, som er på 150 lumen, en brugstid på 8 timer samt usb opladning, præcis svarer det behov man har når man i et dårligt oplyst område, som fx ofte vil være tilfældet uden for de store byer. Tilsvarende også deres Go Vision baglygte, som også er USB genopladelig og et super fint produkt. Begge dele til omkring 200 kr., så på fattiggården ender man næppe med sådan en investering.

Tilsvarende har vi nu fået en rigtig fin fodpumpe hjem, som sagtens kan måle sig med de dyreste fra Lezyne i kvalitet. Solid stål konstruktion, tydeligt manometer. En skruefatning, ligesom man kender det fra de bedste håndpumper, som ikke går i stykker ligesom alle de andre mere eller mindre åndsvage konstruktioner, som har været gennem tiden, og ikke mindst en mulighed for at pumpe 11 bar. Og ja, jeg ved godt, at der er pumper som kan klare 16, men det er der altså – bortset fra banen måske – ikke rigtig nogle som har behov for i den virkelige verden.

Det bedste ved denne fine pumpe, er prisen på 399 – det er dæleme en god pris, for en højkvalitets fodpumpe, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Se produkterne fra MixBike her

0
    0
    Din Kurv