Apidura lancerer 1L Backcountry ramme taske til hverdagstræning

af | okt 6, 2022 | Alle artikler, Nyheder om vores brands, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

Designet til at udnytte den begrænsede plads, der er tilgængelig i fuld affjedrede mountainbikerammer, effektivt.
Apidura tilføjer en ny rammetaske til Backcountry-serien, optimeret til mountainbikes med ekstremt begrænset plads inde i rammen og dagsture.
Pakken er vendbar, så den passer til alle stelgeometrier, har brugergennemtrængelige kabelporte og en intern vippeflig for en raslefri tur.
backcountry3Konstrueret af Apiduras skræddersyede 420D-materiale med reflekterende grafik for synlighed. Fuldt sømsvejset for at være vandtæt.

Tilgængelig fra 29. september 2022

Backcountry Frame Pack (1L) er den mindste pakke i Apiduras Backcountry-serie, designet til hverdagskørsel og mountainbikes med begrænset plads inde i stellet. På én liter er den den perfekte størrelse til en mountainbike-lygter, batteripakker, værktøj og reservedele eller snacks, så du kan tage turen længere eller køre endnu et løb. Hvis du cykler på en mountainbike med fuld suspension, vil det hjælpe dig med at presse lidt mere opbevaringsplads på din cykel uden at påvirke håndteringen.

Backcountry frame pack 1L
Konstrueret af Apiduras skræddersyede 420D-materiale, er den let, slidstærk og vandtæt. Pakken har et vendbart design for øget kompatibilitet med forskellige steldesigns og en intern vippeflig hjælper med at sikre indholdet til en raslefri tur. Begge ender af pakken har en TPU-dækket kabelport, som kan gennembores af rytteren, afhængigt af hvilken retning de kører pakken (det sikrer, at den anden ende forbliver vandtæt), og en integreret termohærdende struktur hjælper tasken med at bevare sin form over ethvert terræn.
Backcountry Frame Pack (1L) er den seneste af Apiduras bikepacking-tilstødende produkter, der bringer fordelene ved ti års bikepacking-ekspertise til cyklister fra alle baggrunde. En ægte sæt på og glem-taske det er lige så nyttigt til at bære værktøj på en dagstur som en batteripakke til lys under en udholdenhedsbegivenhed.

backcountry2

Apiduras Backcountry-serie kombinerer letvægt, vandtætning og holdbarhed til tasker, der er optimeret til teknisk kørsel, singletrack og bjergstier. Backcountry-tasker er designet omkring moderne lange, lave og smalle mountainbike-geometrier og balancekapacitet med vægtfordeling for minimal indvirkning på håndteringen. Selvom den er perfekt til bikepacking, er serien også designet til hverdagskørsel og hjælper ryttere med at nyde stierne længere og mere komfort.
Det fulde udvalg og en oversigt over de filosofier, der styrer serien, kan findes på https://www.apidura.com/shop/backcountry-series/

Tasken kan købes hos VeloWear til 359 kr.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv