Designet til at udnytte den begrænsede plads, der er tilgængelig i fuld affjedrede mountainbikerammer, effektivt.
Apidura tilføjer en ny rammetaske til Backcountry-serien, optimeret til mountainbikes med ekstremt begrænset plads inde i rammen og dagsture.
Pakken er vendbar, så den passer til alle stelgeometrier, har brugergennemtrængelige kabelporte og en intern vippeflig for en raslefri tur.
Konstrueret af Apiduras skræddersyede 420D-materiale med reflekterende grafik for synlighed. Fuldt sømsvejset for at være vandtæt.

Tilgængelig fra 29. september 2022

Backcountry Frame Pack (1L) er den mindste pakke i Apiduras Backcountry-serie, designet til hverdagskørsel og mountainbikes med begrænset plads inde i stellet. På én liter er den den perfekte størrelse til en mountainbike-lygter, batteripakker, værktøj og reservedele eller snacks, så du kan tage turen længere eller køre endnu et løb. Hvis du cykler på en mountainbike med fuld suspension, vil det hjælpe dig med at presse lidt mere opbevaringsplads på din cykel uden at påvirke håndteringen.

Backcountry frame pack 1L
Konstrueret af Apiduras skræddersyede 420D-materiale, er den let, slidstærk og vandtæt. Pakken har et vendbart design for øget kompatibilitet med forskellige steldesigns og en intern vippeflig hjælper med at sikre indholdet til en raslefri tur. Begge ender af pakken har en TPU-dækket kabelport, som kan gennembores af rytteren, afhængigt af hvilken retning de kører pakken (det sikrer, at den anden ende forbliver vandtæt), og en integreret termohærdende struktur hjælper tasken med at bevare sin form over ethvert terræn.
Backcountry Frame Pack (1L) er den seneste af Apiduras bikepacking-tilstødende produkter, der bringer fordelene ved ti års bikepacking-ekspertise til cyklister fra alle baggrunde. En ægte sæt på og glem-taske det er lige så nyttigt til at bære værktøj på en dagstur som en batteripakke til lys under en udholdenhedsbegivenhed.

Apiduras Backcountry-serie kombinerer letvægt, vandtætning og holdbarhed til tasker, der er optimeret til teknisk kørsel, singletrack og bjergstier. Backcountry-tasker er designet omkring moderne lange, lave og smalle mountainbike-geometrier og balancekapacitet med vægtfordeling for minimal indvirkning på håndteringen. Selvom den er perfekt til bikepacking, er serien også designet til hverdagskørsel og hjælper ryttere med at nyde stierne længere og mere komfort.
Det fulde udvalg og en oversigt over de filosofier, der styrer serien, kan findes på https://www.apidura.com/shop/backcountry-series/

Tasken kan købes hos VeloWear til 359 kr.

0
    0
    Din Kurv