Så er vi endelig klar med den nye – og synes jeg selv – forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer.

For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente forskellige ting knap så skabelonagtigt, hvilket jeg synes er en meget fed ting, og forhåbentlig også vil virke lidt mere appetitvenlig for jer brugere.

For det andet er der nu kommet to forskellige måder at tilgå produkterne på. Den første på forsiden er med vores lidt googleagtige søgefunktion, som gerne skulle hjælpe dig til lettere at finde produkterne.

Derudover har vi på selve shop siden, en filter funktion, hvor du kan filtrere alle kategorierne ud på brand og pris, og derudover en række kriterier som er forskellige fra varegruppe til varegruppe. Når du bruger søgefeltet. her søger du på tværs af de hele og de underliggende kategorier som du får resultater i vil være synlige i filtret til højre.

Hvis du omvender blot. bruger filtret, så er du i de varekategorier du vælger. Men her bør det også være muligt at filtrere på mange forskellige typer af informationer, så du altid kan finde det rigtige.

Jeg vil i det kommende stykke tid, kraftigt forbedre de kriterier som er relevante for de enkelte varegrupper.

Derudover er det planen kraftigt at skalere blog sektionen op, således at den både indeholder en slags lexikonsamling af relevante artikler, som har med vores produkter eller forretning at gøre, samt selvfølgelig ting af mere nyhedsagtig. karakter.

Det er også her vi vil lave forskellige tilbud, da det er vores erfaring af det med nyhedsmail ikke er særlig smart, så på denne måde kan du selv gå ind og se, om der skulle være noget for dig.

For det tredje vil jeg gerne kunne lave en mere interesant og visuel præsentation af vores egne produkter, og præsentationen af vores cykler i det nye design, skulle gerne være mere inspirerende end hidtil.

For det fjerde, vil jeg tilstræbe at det bliver en lige så god oplevelse på mobilen som på computeren, og tablet.

For det femte er hjemmesiden nu overset til engelsk, da jeg har en del udenlandske kunder. I starten er det mere google translate artigt, ,men det skulle gerne blive forbedret hen ad vejen til at blive rigtig godt.

Der er ikke så mange, der har oprettet login til siden, men gør i brug af det, er det flyttet i bunden sammen med sprogvælgeren, så det ikke gør headeren unødig stor.

Skulle du have kommentarer til vores nye layout eller bare gode ideer eller forslag til ting du savner på hjemmesiden, er du mere end velkommen til at skrive til mig på mail info@velowearcycleclub.dk,eller ligge en kommentar her.

0
    0
    Din Kurv