Nyt design

af | dec 27, 2022 | Nyheder på websiden | 0 Kommentarer

Så er vi endelig klar med den nye – og synes jeg selv – forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer.

For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente forskellige ting knap så skabelonagtigt, hvilket jeg synes er en meget fed ting, og forhåbentlig også vil virke lidt mere appetitvenlig for jer brugere.

For det andet er der nu kommet to forskellige måder at tilgå produkterne på. Den første på forsiden er med vores lidt googleagtige søgefunktion, som gerne skulle hjælpe dig til lettere at finde produkterne.

Derudover har vi på selve shop siden, en filter funktion, hvor du kan filtrere alle kategorierne ud på brand og pris, og derudover en række kriterier som er forskellige fra varegruppe til varegruppe. Når du bruger søgefeltet. her søger du på tværs af de hele og de underliggende kategorier som du får resultater i vil være synlige i filtret til højre.

Hvis du omvender blot. bruger filtret, så er du i de varekategorier du vælger. Men her bør det også være muligt at filtrere på mange forskellige typer af informationer, så du altid kan finde det rigtige.

Jeg vil i det kommende stykke tid, kraftigt forbedre de kriterier som er relevante for de enkelte varegrupper.

Derudover er det planen kraftigt at skalere blog sektionen op, således at den både indeholder en slags lexikonsamling af relevante artikler, som har med vores produkter eller forretning at gøre, samt selvfølgelig ting af mere nyhedsagtig. karakter.

Det er også her vi vil lave forskellige tilbud, da det er vores erfaring af det med nyhedsmail ikke er særlig smart, så på denne måde kan du selv gå ind og se, om der skulle være noget for dig.

For det tredje vil jeg gerne kunne lave en mere interesant og visuel præsentation af vores egne produkter, og præsentationen af vores cykler i det nye design, skulle gerne være mere inspirerende end hidtil.

For det fjerde, vil jeg tilstræbe at det bliver en lige så god oplevelse på mobilen som på computeren, og tablet.

For det femte er hjemmesiden nu overset til engelsk, da jeg har en del udenlandske kunder. I starten er det mere google translate artigt, ,men det skulle gerne blive forbedret hen ad vejen til at blive rigtig godt.

Der er ikke så mange, der har oprettet login til siden, men gør i brug af det, er det flyttet i bunden sammen med sprogvælgeren, så det ikke gør headeren unødig stor.

Skulle du have kommentarer til vores nye layout eller bare gode ideer eller forslag til ting du savner på hjemmesiden, er du mere end velkommen til at skrive til mig på mail info@velowearcycleclub.dk,eller ligge en kommentar her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv