Gør dit tubeless setup til en leg

af | jan 21, 2023 | Nyheder om vores brands, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

Hvis du ligesom jeg lider af ikke at være alt for fiks på fingrene, kan et tubeless setup godt være lidt af en udfordring. I hvert fald, når du får en punktering, som ikke bare sealer lige med det samme.

Jeg har snart sagt prøvet alle typer af plugs uden større held, jeg er simpelthen for klodset til at bruge det, og ender som regel med at måtte bide i det sure æble og købe et nyt dæk.

Nu er der imidlertid håb forude, da vi har fået Dynaplugs produktsortiment i butikken.

Specielt deres Air system, hvor man pumper og plugger samtidig er super smart.

Der er altid en større udfordring på de mindre dæk, men de har både plugs og indsætningsrør til MTB og til Race/gravel.

Hvis du er mere til den klassiske udgave, hvor man bare sætter en plug ind, kan det selvfølgelig også lade sig gøre, så skal du blot vælge modellen der hedder Racer pro. Den består af indføringsrør og plugs, som du sætter ind på samme vis. Når du så trækker tilbage modsat sidder plug’en perfekt i dækket.

Du kan se Dynaplug sortimentet via nedenstående link.

https://www.velowearcycleclub.dk/vare-kategori/tilbehoer/tubeless-tilbehoer/?wpf_filter_brand=dynaplug

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv