Markante ændringer i butikken

af | mar 17, 2023 | Generelle artikler | 1 Kommentar

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det igennem de seneste år har været noget af en udfordring at drive butik i Danmark. 

Først kom corona som med nedlukninger m.v. ændrede indkøbsmønstret markant, hvilket betød at flere begyndte at købe via nettet, og er fortsat med det efterfølgende. En udvikling, som naturligvis er gået den vej gennem de sidste mange år, blev klart “radikaliseret” af Corona nedlukningerne. Som om det ikke var nok med de ændrede indkøbsvaner betød det også at det var meget sværere at styre vareflowet – først en lang periode med vareknaphed, og efterfølgende er de fleste så kommet i omdrejninger igen, hvilket har betydet, at de ting man bestilte tilbage i 2021, lige pludseligt bliver leveret i store mængder, hvilket selvsagt presser likviditeten.

For så at gøre ondt værre kom energi krisen og den generelle økonomiske usikkerhed, som medierne gør, hvad de kan for at holde kørende, selv om når alt kommer til alt, det nok ikke har været helt så forfærdeligt, som vi først troede. Inflationen er så småt for nedadgående, og ikke alt for mange har mistet sit arbejde, hvilket selvfølgelig er den største trussel mod velfærden. Men det har betydet en markant nedgang i omsætningen for den slags “luksus” forbrug vi må erkende at cyklingen er.

Det korte at det lange er, at besøgene i butikken har været kraftigt faldende over de seneste år, hvilket har ført til beslutningen om at ændre   vores fysiske butik til i højere grad at være et showroom, for vores cykler og varer i eget brand. Man kommer til at kunne købe de samme ting, på velowearcycleclub.dk, som man altid har kunnet, men fremadrettet vil vi i butikken prioritere de varer vi i forvejen kan bruge på vores cykler, og i mindre grad andre typer af varer. Her vil vi i højere grad prioritere de ting vi kan sælge online, og i. mindre grad, de ting vi traditionelt kun har solgt i butikken.

I forhold til åbningstiden betyder det at vi fremadrettet kun vil holde åbent, torsdag, fredag og lørdag med samme åbningstider som hidtil. Til gengæld vil vi fremover have to pick up steder, hvis du vælger at afhente varerne selv. Dels Jersie Landsby, hvor jeg selv bor, og butikken i Kirke Såby. Når varerne er klar til afhentning, vil du blive notificeret via mail eller SMS.
Så alle vores kunder som bor i Greve, Køge, Solrød, Vallensbæk m.v. vil fremadrettet kunne bestille til afhentning i Jersie fremfor at skulle i butikken, og dermed spare fragten, hvilket kan være en fordel, hvis man mangler nye dæk, kassetter eller andre småting.

Derudover vil man altid kunne booke en aftale for en cykelsnak. Disse aftale kan laves alle uges 5 hverdage + lørdage.

Ændringerne træder i kraft fra første april, bortset fra det ekstra pickupsted, som vi indfører med det samme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Kommentar

  1. Joseph purse

    Jeg er selvfølgelig ked af at I skal ændre åbningstid, men også super glad at I stadig er tilsted.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv