Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det igennem de seneste år har været noget af en udfordring at drive butik i Danmark. 

Først kom corona som med nedlukninger m.v. ændrede indkøbsmønstret markant, hvilket betød at flere begyndte at købe via nettet, og er fortsat med det efterfølgende. En udvikling, som naturligvis er gået den vej gennem de sidste mange år, blev klart “radikaliseret” af Corona nedlukningerne. Som om det ikke var nok med de ændrede indkøbsvaner betød det også at det var meget sværere at styre vareflowet – først en lang periode med vareknaphed, og efterfølgende er de fleste så kommet i omdrejninger igen, hvilket har betydet, at de ting man bestilte tilbage i 2021, lige pludseligt bliver leveret i store mængder, hvilket selvsagt presser likviditeten.

For så at gøre ondt værre kom energi krisen og den generelle økonomiske usikkerhed, som medierne gør, hvad de kan for at holde kørende, selv om når alt kommer til alt, det nok ikke har været helt så forfærdeligt, som vi først troede. Inflationen er så småt for nedadgående, og ikke alt for mange har mistet sit arbejde, hvilket selvfølgelig er den største trussel mod velfærden. Men det har betydet en markant nedgang i omsætningen for den slags “luksus” forbrug vi må erkende at cyklingen er.

Det korte at det lange er, at besøgene i butikken har været kraftigt faldende over de seneste år, hvilket har ført til beslutningen om at ændre   vores fysiske butik til i højere grad at være et showroom, for vores cykler og varer i eget brand. Man kommer til at kunne købe de samme ting, på velowearcycleclub.dk, som man altid har kunnet, men fremadrettet vil vi i butikken prioritere de varer vi i forvejen kan bruge på vores cykler, og i mindre grad andre typer af varer. Her vil vi i højere grad prioritere de ting vi kan sælge online, og i. mindre grad, de ting vi traditionelt kun har solgt i butikken.

I forhold til åbningstiden betyder det at vi fremadrettet kun vil holde åbent, torsdag, fredag og lørdag med samme åbningstider som hidtil. Til gengæld vil vi fremover have to pick up steder, hvis du vælger at afhente varerne selv. Dels Jersie Landsby, hvor jeg selv bor, og butikken i Kirke Såby. Når varerne er klar til afhentning, vil du blive notificeret via mail eller SMS.
Så alle vores kunder som bor i Greve, Køge, Solrød, Vallensbæk m.v. vil fremadrettet kunne bestille til afhentning i Jersie fremfor at skulle i butikken, og dermed spare fragten, hvilket kan være en fordel, hvis man mangler nye dæk, kassetter eller andre småting.

Derudover vil man altid kunne booke en aftale for en cykelsnak. Disse aftale kan laves alle uges 5 hverdage + lørdage.

Ændringerne træder i kraft fra første april, bortset fra det ekstra pickupsted, som vi indfører med det samme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Din Kurv