Smart alarm til din cykel

af | apr 14, 2023 | Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet.

Men nogle gange, når man er på kaffestop eller af anden grund har stillet cyklen fra sig, er man jo altid lidt smånervøs for om den er væg når man kommer ud – fx hvis man er på toilettet på en tankstation, eller er inde for at købe en vand.

Her kommer Knogs alarm finder ind i billedet. Den monteres på de skruer som findes i rammen  til dine dunkholdere, og herefter monteres dunkholdere uden over, således at alarmen faktisk er rimelig skjult.

 

Skaermbillede 2023 04 14 kl. 16.25.40

Alarmen virker sammen med en iphone app (virker kun med ios), som man kan sætte via appen, når mam forlader sin cykel. Hvis cyklen så flytter sig, indem den er slået fra, bliver man mødt med en 85 DB hyletone, hvilket nok skal få selv de mest hardcore cykeltyve, til at få benene på nakken. Og du bliver i hvert fald klar over at nået ikke er som det skal være, og kan reagere på det.

Herefter kan du lokalisere cyklen ved hjælp af den gps, som sidder i alarmfinderen, indtil tyven får tid og plads til at afmontere dem og smide den væk.

Alarmfinderen fås hos VeloWear til 349 kr. og kan købes her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

0
    0
    Din Kurv