VeloWear flytter og bliver til et showroom

af | aug 10, 2023 | Generelle artikler, Nyheder om vores brands | 0 Kommentarer

Efter 6 år med forretning i Kirke Såby, har vi besluttet at flytte tættere på hvor vi bor, samt at ændre konceptet en smule, så vi i højere grad lægger vægt på at være et showroom for vores primære produkter, som er Apidura tasker, vores egne cykler og hjul, samt watttmålere.
Det bliver i fremtiden, således at man kan booke aftaler for at komme og kigge på de nævnte produkter, og derudover kommer det til at fungere som en almindelig webshop med mulighed for afhenting samme dag, således at hvis man ligger en ordre, kan man hente varerne samme dag fra kl. 16.
Er der stemning for det, vil vi også forsøge at lave forskellige arrangementer, produktpræsentationer m.v. i de nye lokaler, men det må være behovet der viser vejen.
Vi har været glade for lokalerne og opbakningen i lokalsamfundet, men må også blot konstatere, at på ryggen af corona, energikriser m.v., ja så er behovet for at gå i butikker simpelthen blevet mindre, og derfor giver det ikke rigtig mening med traditionelle åbningstider.

Det der ikke ændrer sig bliver vores skarpe priser, både på vores cykler og de varer vi fører. Det bliver sådan fremadrettet, at de produkter, som vi også bruger på cyklerne, bliver dem som vi altid sørger for at have på lager, samt vores primære fokus produkter som tasker, wattmålere og hjul, medens de øvrige ting i sortimentet, som fx. sko hjelme, handsker, tøj m.v. i højere grad bliver bestillingsvarer, således at vi ikke selv behøver at have et kæmpe lager af produkteter med langsom omsætningshastighed, hvilket igen kommer jer kunder til gode, i det det sikrer at vi kan holde priserne skarpe.

Den nye adresse bliver Roskildevej 17, 4622 Havdrup, og når det bliver mere fremskredent med projkektet i løbet af den næste månedstid, vil vi vise billeder fra vores nye lokation, men vi har selv store forventninger til at det kan blive rigtigt godt, og for vores mange kunder i Køge, Vestegnen og København, bliver der i hvert fald en kortere vej, og selv vores kunder i Roskilde, får lidt tættere til butikken.

Det er endnu lidt usikkert, hvornår det er klart men omkring 1. oktober, er nok ikke et dårligt bud.

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv