Racing helside

Apidura

– Kongerne af Bike Packing

Apidura er brandet, du ikke kan komme uden om, hvis du søger efter det fedeste udstyr til din Adventure / Bike Packer tur. Med et udvalg ud over det sædvanlige, er der gode muligheder for, at lige præcis valget af de rigtige tasker, er det som gør din tur helt fantastisk.

Backcountry bagside

BackCountry serien

Backcountry serien har fokus på brugen i sporerne og det hårde terræn, hvilket har betydet et stort fokus på materialer med lang holdbarhed og som samtidig er lette at reparere i feltet hvis uheldet er ude. Derudover er der også taget hensyn til at mountain bike rammer er langt mindre standardiserede end racer og gravel rammer, hvilket minimerer udvalget af tasker en del.

Expedition serien

Expedition serien, er som navnet antyder fokuseret på at give dig bedre muligheder med at rejse med cyklen. Der er tasker til stort set alle steder på cyklen, og der er også tasker som kompenserer for at du har tasker fx i trekanten, hvor du normalt har dine drikke dunke.

Fokus har også været at have et tilstrækkeligt stort udvalg, til at det kan dække alt fra weekendturen og til en jorden-rundt-rejse, hvilket sætter store krav til opbevaring af alt lige fra tøj over telt, og til andet mere campingagtigt udstyr.

Racing bagside

Race serien

Race serien handler om lette materialer, således at den samlede vægt kan holdes nede under ultraløbene, samtidig med at det alligevel giver dig mulighed for at have det med du skal bruge. Materialerne er de bedste med fokus på lav vægt, vandtæthed og noget som holder.

Rigtigstr

Find den rigtige størrelse

En af de store udfordringer, når man skal finde tasker til sin cykel, er at finde den rigtige størrelse. De skal nemlig helst passe godt inde i trekanten, eller på skrå- eller overrøret. Her har Apidura heldigvis lavet et rigtigt fint værktøj, hvor man kan vælge Cykel mærke og model, og som resultat få, hvilken størrelse som er rigtig i alle størrelser på cyklen. Ganske smart.

Du finder værktøjet her

Kitgrid

Savner du inspiration

Savner du inspiration til at finde ud af hvilke tasker du skal have med på turen? Så har Apidura et rigtigt godt sted, hvor du kan finde inspiration. De har nemlig noget som hedder Kid Grid, som indeholder en liste over det som folk har med på forskellige typer af ture, samt ikke mindst, hvilke tasker de har placeret tingene i.

Howto

Er du nybegynder ud i bikepacking

Apidura har en rigtig fin how-to sektion, hvor du kan finde svar på rigtig mange spørgsmål som berører bikepacking, uanset om det er hvordan du bedst pakker din cykel, til gode råd omkring hydrering m.v. Tag et smut forbi den sektion og bliv klogere, så du får et fantastisk eventyr på cyklen.

Altid ajour med det fulde sortiment

Hos VeloWear Cycle Club, gør vi en dyd ud af at have hele sortimentet ajour i butikken, uanset om du primært er til Back Country Serien for Mountain Bikes, Expedition til Gravel, eller er en ihærdig Race tilhænger som deltager i ultra løb konkurrencer. Hvis du er sikker på, hvilke tasker som er det rigtige setup til dig, er du meget velkommen forbi vores showroom, blot du booker en tid i forvejen, hvilket du kan gøre her

0
    0
    Din Kurv