Gripgrab

Danske kvalitets produkter til seriøse ryttere. Herunder kan du læse lidt om brandet, og få hjælp til at vælge de rigtige produkter fra dette prægtige brand.

Vinter

Vinteren kan tage mange afskygninger i Danmark, fra når det er allerkoldest og kræver polarudstyr, og så til de milde vintre, som næsten er som foråret. Fælles er dog, at det kræver lidt ekstra beklædning. Dette er guiden til, hvad du kan overveje til vinterbrug

Forår/Efterår

Endelig kan man smide noget af alt tøjet, men det er også en lunefuld årstid, så det kan være rart at være bevæbnet med lidt af hver til turen.
Dette er guiden til, hvad du kan overveje til forårs- og efterårsbrug

Sommeren

Sommeren er på mange måder den totale frihed. Bare et par korte bukser og en ultra tynd trikot, så kører det. Fælles er dog, at det kræver lidt ekstra beklædning. Dette er guiden til, hvad du kan overveje til sommerbrug af ekstra ting, baseret på hvor og hvad du skal køre.

Skal du have hjælp til at finde de rigtige vinterhandsker

GripGrab har lavet en fin hjælp til at vælge de rigtige handsker i forhold til brug og kørestil, samt i hvilket vejr du kører. Du kan finde den ved at klikke her

GripGrab Vinterkollektion

GripGrab Forår/Efterår kollektion

GripGrab sommer kollektion

KØBEGUIDE

VINTERHANDSKER

Mild vinter

Brugstemperatur: 8-15 grader

Handsker til overgangssæsonerne forår, efterår og de mildere dage om vinteren skal være lette og åndbare, samtidig med at de kan tilpasses en række forskellige temperaturer.

GripGrabs forår-efterår handsker har fleksible enkeltlags stofdesign. Denne stil vil tilbyde let isolering, når temperaturen begynder at føles lidt kølig, men maksimal åndbarhed, så du kan blive ved med at bære dem, selvom temperaturen stiger under hele din tur.

GripGrabs forslag:
Hurricane 2 vindtætte handsker

VeloWears forslag:
GripGrabs vandtætte handsker.

 

Kølig vinter

Brugstemperatur: 2-10 grader.

Efterhånden som de rigtige vintertemperaturer sætter ind, og termometeret rammer enkeltcifrede grader, har du brug for ekstra isolering for at holde dine hænder behagelige på lange vinterture.

GripGrabs vinterhandsker til køligt vejr har et to-lags design med en blød indvendig foring, der tilbyder isolering mod koldere temperaturer, mens et eksternt vindtæt stof beskytter dine hænder mod vindafkøling, og en vandafvisende belægning afværger let regn og vejsprøjt.

GripGrabs forslag:
Windster 2 vindtætte handsker.

VeloWears forslag:
GripGrab vandtætte handsker

 

Kold vinter

Brugtstemperatur: -5-5 grader.

I den rigtige vinter med temperaturer godt under frysepunktet på daglig basis, vil du have maksimal isolering og maksimal vejrbeskyttelse til dine hænder.

GripGrabs tre-lags konstruktion ‘Deep Winter’ handsker har en vindtæt ydre fiberisolering og derefter en blød inderfor for maksimal komfort. Polaris 2 handskerne har også en vandtæt membran for at holde dine hænder tørre, når du cykler i vådt vejr.

GripGrabs forslag: 
Polaris 2 vandtætte vinterhandsker.

VeloWears forslag:
Nordic 2 vandtætte vinterhandsker
Polaris 2 vandtætte vinterhandsker
Ride 2 vandtætte vinterhandsker

 

Konkurrence brug

For mange er vinteren lavsæsonen; men der er dem, for hvem det er deres mest konkurrence-dygtige sæson på året. Cyclocross-ryttere kræver handsker, der vil holde deres hænder i gang med maksimal fingerfærdighed og kontrol, selv under ofte afgrundsdybende vintervejr.

GripGrabs udvalg af vinterracerhandsker har letvægtsdesign med afisoleret bagside; tilbyder vindtæt beskyttelse til dine hænder uden den største isolering.

GripGrabs unikke InsideGrip™ giver maksimal kontrol selv med svedige eller fugtige hænder; mens stoffer som neopren giver varme selv i ekstremt vådt vejr.

GripGrabs forslag
Neopren vådvejrs handsker
Hurricane 2 vindtætte handsker

 

vinter træning

Vinteren er en tid til lange timer i sadlen; samle kilometerne i al slags vejr. Uanset om du kører på landevejen, stier, grus eller på en eventyrtur, vil du have dine handsker til at beskytte dig mod vejret time efter time.

GripGrabs udvalg af vinterudholdenheds-handsker er designet til komfort, når du cykler, uanset hvor ekstremt vintervejret bliver.

Med teknologier som klassens bedste isolering, fuldt vandtætte membraner og stræk vindtætte ydre stoffer vil disse handsker holde dig kørende i snestorm eller kuling.

GripGrabs forslag
Windster 2 handsker
Polaris 2 handsker
Nordic 2 handsker

Vinter pendling

Pendling hver uge af året kræver en vis form for dedikation – og et udvalg af dedikeret udstyr. Vinterpendlerhandsker bør give dig selvtillid til at gå ud af døren uanset vejret, med hi-vis-stoffer, der også hjælper dig med at blive set.

GripGrabs udvalg af cykelhandsker til vinterpendling matcher det, der er designet til udholdenhedskørsel, men med et ekstra fokus på stoffer med høj synlighed.

Med fremragende isolering og meget åndbare stoffer samt vandtætte membraner, når forholdene kræver det. Fortsæt med at pendle, uanset vejret.

GripGrabs forslag
Ride vindtætte handsker Hivis
Ride vandtæte handsker HiVis

Isolering

Isolering i form af handskefor og fiberfyld giver beskyttelse mod kolde temperaturer, men tilføjer også bulk til en handskens design.
I vores førsteklasses vinterhandsker er fiberfyldningsisoleringen prisvindende Primaloft® Gold – tilbyder maksimal isolering med minimal bulk; så du bevarer den bedst mulige følelse og kontrol over dit styr.

Alle vinterhandsker

 

Vandtæt kontra vindtæt

I frostvejr eller sne vil handsker med en fuldt vandtæt membran i deres konstruktion skabe en beskyttende kapsel til dine hænder – og holde dem tørre og komfortable.

Til de fleste vinterforhold vil et ydre vindtæt stof dog tilbyde den beskyttelse mod vindafkøling, du har brug for, uden ekstra omkostninger og reduceret åndbarhed ved en vandtæt konstruktion.

Vandtætte handsker
Vindtætte handsker

inderhandsker

Linerhandsker kan forvandle dine vinterhandsker til dybe vinterhandsker, eller give endnu mere isolering i dine dybe vinter-handsker, som fx Nordic2

Linerhandsker bruges bedst med lidt løsere ydre handsker, så du ikke klemmer hænderne inde med den ekstra bulk. Derfor kan det være, at du skal størrelse op i dine yderhandsker, hvis du vil have liners på indeni.

Merino inderhandsker

0
    0
    Din Kurv