Sigeyi Axo

Kvaliets wattmålere til Racer, Gravel og MTB som er til at betale

Det Kinesiske firma Sigeyi har specialiseret sig i wattmålere til kranksæt, hvor du kan udskifte spideren, som er den enhed som klingerne normalt er monteret på, og som samtidig skal være adskilt fra armen. Med andre ord kan du ikke bruge Shimanos landevejs kranke, eller fx Srams Apex, hvor spideren i begge tilfælde ikke er udskiftelig.

Derudover er spideren monteret forskelligt på forskellige kranksæt. Sram bruger fx både en 8 mounts og en 3 mounts fatning til deres kranksæt. Og rotor bruger fx også forskellige til deres, men alle deres spider er navngivet efter kranksættet som det passer på samt bcd og antal arme.

Derfor skal du også være klar over, at skal du skifte fra et kranksæt med direct mount monterede klinge/klinger, og ønsker et wattkranksæt, ja så skal du også være indstillet på at skifte klinger, da spideren selvsagt erstatter den direkte monterede klinge, hvorefter klingerne fremadrettet monteres på spideren.

Selve wattmåleren er af høj kvalitet, og der er udgivet en app, hvor du kan opdatere firmware, se batterilevetid m.v. Den er med USB, og kommer med en meget lang batterilevetid, i forhold til andre modeller som er baseret på knapceller eller andre typer af batterier.

Fordelen ved denne type wattmåler, er at der ikke er tale om en sliddel, da den er adskilt fra klingerne, i modsætning til fx pedaler. Til gengæld er den selvsagt knap så fleksibel, da den skal passe på det kranksæt du bruger på cyklen.

Sigeyi powermeter

I forhold til at finde den rigtige model til dit kranksæt, er det rimelig simpel, hvis du kender navnet på dit kranksæt, bcd-mået samt antallet af arme.

De sidste to ting, står oftest på klingerne selv.

Men ellers går du bare ind på siden med wattmålere under Sigeyi. Her står først producentens navn – fx Rotor, hernæst kranksættet (i dette tilfælde Aldhu) og sidst antallet af arme og BCD. Antallet af arme er jo ligegyldigt, bortset fra, at hvis du har et klingesæt fra det bestående kranksæt du ønsker at anvende på spideren, bør du selvfølgelig vælge det samme. Men det er spideren som bestemmer, så kranksættet som sådan er ligeglad.

Nogle kranksæt kan være både 110 eller 130 alt efter den klinge man ønsker at bruge på kranksættet, men langt de fleste landevejskranksæt er i dag 110 bcd.

På Mountainbike og Gravel er det oftest 104, som følge af de mindre klinger.

Nederst vil du ofte kunne se kompabilitet. Altså hvis der er flere kranksæt som bruger samme spidertype, fx som Aldhu og Vegast.

Noget for dig

Tænker du at sigeyi wattmålere lige er noget for dig, så klik her for at se udvalget.

Geardrop til alverdens brands i forskellige farver

Sigeyi har også specialiseret sig i at lave geardrop til et hav af forskellige brands, til både skive og fælgbremsecykler.

Mange af geardropsene kan du få i forskellige spændende farver, så har du behov for at have et ekstra geardrop til din cykel, eller vil du bare have noget som andre ikke har er det en billig mulighed at kunne lire på sin cykel.

Alle drops er lavet i aliminium, og er super lette omkring 10-15 gram. Det er forskelligt hvor mange farver, der er til de enkelte brands og modeller.

Ved de forskellige geardrops, som du finder under komponenter/geardrop, står der hvilke rammer de passer til – både i forhold til brands, model samt årgang.

Noget for dig

Tænker du at sigeyi wattmålere lige er noget for dig, så klik her for at se udvalget.

0
    0
    Din Kurv