Apidura Backcountry Handlebar Pack

799,00 kr.899,00 kr.

En afbalanceret alt-i-en styrtaske til tekniske spor Backcountry Handlebar Pack er designet til at bære omfangsrige, komprimerbare genstande på langdistanceture og flere dages eventyr. Ved at eliminere behovet for et frontstativ hjælper det med at skabe en afbalanceret belastning, der gør stejle stigninger eller tekniske sektioner ubesværede.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , Brand:

En afbalanceret alt-i-en styrtaske til tekniske spor

Backcountry Handlebar Pack er designet til at bære omfangsrige, komprimerbare genstande på langdistanceture og flere dages eventyr. Ved at eliminere behovet for et frontstativ hjælper det med at skabe en afbalanceret belastning, der gør stejle stigninger eller tekniske sektioner ubesværede.

Disse mountainbike-styrtasker rammer det søde punkt mellem lav vægt, holdbarhed og vandtætning, og roll-top-lukningssystemet beskytter gearet, mens det tillader justering af taskens kapacitet efter behov. Et enkelt, men stærkt fastgørelsessystem sikrer tasken til styret, og anti-slip Hypalon beskytter mod slid.

Fås i to størrelser: 11L til langdistancerejser og 7L til kortere weekendture eller løb. Begge tasker kan bruges alene eller sammen med en tilbehørslomme for at give en praktisk plads til mad og elektronik.

Teknisk
Backcountry Handlebar Pack er lavet af Dimension-Polyant VX21, et fire-lags lamineret stof, der oprindeligt er udviklet til den maritime industri og vores proprietære 420D nylon; et robust stof lavet efter vores egne krævende specifikationer for holdbarhed og vandtætning.

Disse materialer er designet til kravene til terrænkørsel og tilbyder fuld vandtætning, let vægt, lav strækstyrke og høj slidstyrke og rivebestandighed. Især er den svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at styrtasken forbliver fuldstændig vandtæt.

Velcroremmene er forstærket med Hypalon, en slidstærk gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering i områder med høj belastning. Fastgørelsessystemet bruger Woojin-spænder for deres pålidelighed, mens 840D-stof slidbestandige paneler giver ekstra beskyttelse i områder med høj slid.
Størrelsesinfo:

Apidura Backcountry Handlebar pack 7 L dimensioner

Apidura Backcountry Handlebar pack 11 L dimensioner

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Backcountry

taskestørrelse

7 L, 11 L

Placering

styr

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry Handlebar Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv