Apidura City BackPack (20 L)

1.149,00 kr.

Denne vandtætte cykelrygsæk har et beskyttet enhedshylster sammen med intern organisation, en nøglesnor og en udvendig lynlåslomme med hurtig adgang til at bære alt, hvad du har brug for i komfort

Kategori: Tag: Brand:
  • Apidura City Back pack 20 L

En let og fuldt vandtæt rygsæk lavet til bykørsel.

City-rygsækken er designet til at bære dine nødvendige arbejdsredskaber og skiftetøj på din daglige pendling. City-rygsækken er svejset med et vandtæt stof og garanterer, at dine ejendele forbliver tørre under de vådeste forhold, og forbedrede reflekterende detaljer øger din synlighed fra alle vinkler.

By-rygsækken er bygget til maksimal komfort og nem adgang, når de er væk fra cyklen, og giver ryttere den optimale opbevaringsløsning, når de cykler til arbejde. Det ophængte laptop-hylster holder din computer sikker, samtidig med at den bevarer en ergonomisk pasform på cykel. Lynlåslommerne giver mulighed for organiseret intern pakning og hurtig ekstern adgang til væsentlige ting.
Teknisk
Præcision Udformet for at forbedre vandtætning og holdbarhed, samtidig med at den er let. Ved at trække på de tekniske elementer i bikepacking-design er hvert element yderst funktionelt og stilet til bymiljøet.

Størrelsesinfo:

Yderligere information

brand

Apidura

taskestørrelse

20 L

Serie

City

Placering

På kroppen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura City BackPack (20 L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv