Tilbud

Close the Gap Hide my bell Regular 2

269,00 kr.

Innovativ holder til Garmin, Wahoo og mange flere cykelcomputere med en diskret ringeklokke skjult på undersiden. Passer til styr på 31,8 mm

På lager

Varenummer (SKU): 7435135054001 Kategori: Brand:

Enhver ordentlig bycykel har en ringeklokke, men for sportsinteresserede cyklister er de et stort nej: de ser dumme ud, tilføjer vægt og ødelægger aerodynamikken! Lyder det bekendt? Nå, tiderne ændrer sig! Introduktion til løsningen: HideMyBell. Den nye og forbedrede anden generation regular2 bringer forbedret trafiksikkerhed til fingerspidserne og ser lige hjemmevandt ud på enhver god landevejs- eller gravelcykel.
De vigtigste forbedringer af regular2 brings er en ny glasfiberkompositkonstruktion med en opgraderet stålfjeder, klokkehammer med messingspids. Du kan ringe med denne klokke med dine hænder i en afslappet kontrolposition på dine hoods, uden at du behøver at kigge - selv med vinterhandsker. Klokkens sprøde og skingre 95db ring vil især forbedre din kommunikationsafstand og klarhed med andre ryttere og trafikanter. Beslaget er nemt og hurtigt at installere takket være det 2-delte klemmedesign, der er lånt fra dens lette søsterlinje (raceday sl), som er designet til Team Jumbo-Visma.
Funktionalitet tæller også: Ud over den subtilt integrerede klokke, inkluderer regular2 et hårdt monteringspunkt til en GoPro eller lygteadapter nedenunder. Den samlede pakke gør det til en go-to-løsning for alle, der ønsker et renere cockpit med ethvert niveau af tilbehør, samtidig med at et minimalt udseende og en aerodynamisk profil bevares.
specifikationer
Diskret og højt integreret klokke
Medfølgende adaptere: Garmin / Wahoo / Bryton / Mio / Polar / Lezyne
Letvægt på 47 gram
Stålfjederarm med messinghammer
31,8 mm rund klemme
Fremstillet af stærk glasfiber reinjiceret polymer
Patentanmeldt
Fremstillet og konstrueret i Holland

Yderligere information

brand

Close The Gap

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Close the Gap Hide my bell Regular 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv