Tilbud

Dynaplug Racer Pro tubeless reparations tæt

449,00 kr.

Se! Vores hurtigste reparationsværktøj til tubeless cykeldæk … Dynaplug® Racer. Hvorfor har du brug for dette? Det lukker huller, massive huller, som tætningsmidlet ikke har en chance imod. Under den ene hætte finder du vores nye Megaplug (3 gange tykkelsen af ​​vores standardstik). Det er en reel tidsbesparelse, når du har en stor punktering. Har du en mindre punktering? Træk den anden hætte af, og vores standardstik er klar til brug.

Denne lille pakke er fremstillet af solid billet 6061 aluminium og vejer kun 24 gram!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Brand:

Dynaplug® Racer Pro forbedrer den legendariske Racers originale design med Twin Tube™-teknologi. Dette giver dig mulighed for at opbevare 4 forudinstallerede stik klar til brug i et enkelt værktøj. Snap-on hætter beskytter stik mod snavs og skader. Når du er klar til at lave en reparation, skal du blot tage en hætte af for at anvende enten en standardstørrelsesprop (med hjulvenlig blød messingspids) eller aluminiumsmegapluggen til megastore punkteringer. Hvis du har brug for flere stik, skal du bare trække Twin Tube™ ud og vende den rundt for at få mere tilslutning!

Bearbejdet i Chico California af USA-fremstillet billet aluminium og rustfrit stål, Racer Pro vejer 26g, kun 2g mere end den tidligere generation, men leverer alligevel dobbelt så meget punkteringssejrende kraft!

Dynaplug® Racer Pro Kit

Hvad er der i kassen:
1 – Dynaplug® Racer Pro Tool
1 – Megastik
3 – Standard stik
1 – Standard Twin Tube™
1 – Standard/Megaplug Twin Tube™

Yderligere information

Farve

Guld, Gunmetal, Lilla, Rød, Sølv, Sort

brand

Dynaplug

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dynaplug Racer Pro tubeless reparations tæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv