Tilbud

Fizik Arctic X5

999,00 kr.

Fizik Artica X5 er en rigtig lækker vinter cykel sko til racer cyklen.
Skoen er vandtæt, så foden altid er tør og varm.
Den er lavet således at der er en snøre indvendig som man spænder ind til foden for at opnå den rette pasform.
Udvendig lukker man så skoen med en lynlås som sikre at skoen er vind og vandtæt.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Brand:

Artica X5 er den perfekte vinter-off-road cykelsko som giver varme, komfort, beskyttelse og ydeevne i selv de koldeste, vådeste forhold off-road. Artica X5 er fuldt vandtæt med avancerede isoleringsegenskaber, sporbeskyttelse og robust greb og slår elementerne, men er alligevel en sej, let ydelsessko.

Artica X5s interne hastighedssnøringssystem gør tilpasningen til din fodform hurtig og præcis. Dets Microtex-forstærket skal tilbyder struktureret støtte, mens den sømløse limning på ydersiden giver lavprofilsikkerhedsbeskyttelse, og den åndbare membran maksimerer luftstrømmen. Den vandtætte ydre er let at rengøre, og den vandtætte lynlås sikrer, at selv det værste vejr forbliver ude.

Den carbonforstærkede ydersål i nylon - sej, let og stiv til trailebeskyttelse, støtte og kraftoverførsel - er kombineret med den behagelige fi'zi: k Winter Edition Cycling Insole, med en hyggelig fleece-overdel og en isolerende aluminiumsfolieunderside til alle- sæson varme. Gummibaner betyder, at du altid vil holde dit greb på enhver overflade.

Som alle fiziks sko, drager Artica X5 fordel af vores program til design med og for professionelle ryttere for at skabe de bedst mulige sko til dig, uanset overflade og uanset sæson.

Yderligere information

skostørrelse

43, 44, 45

brand

Fizik

såltype

MTB

sålmateriale

komposit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fizik Arctic X5”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv