Fulcrum Racing 6 DB hjulsæt

2.800,00 kr.

Prisvenligt aluminiums hjul med 24 mm profil. Tubeless ready. Kun 1780 gram. Fås til Shimano, XDR samt Campa. 24 eger for og bag.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Brand:
Det nye Fulcrum 6 DB 2-WAYFIT hjulsæt er det perfekt valg af et prisvenligt og alsidigt entry level hjul, og er i denne nye version teknisk opdateret med de nyeste features inden for moderne landevejscykling. I forholdet til den tidligere udgave har denne model en lavere vindmodstand og bredere fælg, hvilket teknisk set gør det til et meget attraktive hjul til de lange ture på racercyklen.
Fælgbredden er øget fra tidligere 17 m/m til nu 20 m/m for at i møde komme det stigende tendens at vælge et 25, 28 eller 32 m/m landevejsdæk, som monteret på hjulsættet afsætter et lavere vindmodstand end tidligere, og samtidig øger kørekomforten på racercyklen.
Racing 6 DB modellen her er nu også det som Fulcrum kalder for 2-WAYFIT hvilket betyder at hjulet kan køres enten med en dæk/slange opsætning, eller som Tubless opsætning hvor slangen i dækket er erstattet af en latex væske som hældes og udgør tætningen mellem fælg og dæk. De medfølgende Tubless ventiler sørger for at du nemt kan lave denne opsætning på din Racing 6 DB hjulsæt, uden ekstra tilkøb af ventiler og tape.
Racing 6 DB har rustfrie ståleger med round profil - 24 for (8 højre/16 venstre) og 24 bag (16 højre/8 venstre), og giver sammen med MONOBLOCK HUB FOR DISC navet den ønskede styrke der skal til for absorbere de store kræfter der kommer fra disc bremsen, og ikke mindst fra kæde og kassetten bag.
Med FULCRUM ANTI ROTATION system hæves niveauet for, hvad eger opspænding af hjulet kan give af effekt. Designet på eger og nav er forbedret for at skabe et eger hul i navet, som er solidt, og hvor egeren ikke kan rotere eller bevæge sig, når det påvirkes under kørslen. Dette betyder at hjulet til enhver tid opretholder den eger tilspænding, som det er produceret med.

Til montering af bremseskiver på hjulsættet bruger Fulcrum teknologien AFS (AXIAL FIXING SYSTEM), som svarer til standard monterings systemet Center Lock. Hjulsættet passer som standard til alle race eller gravelcykler med 12m/m stikaksler (Thru Axle) for og bag.

Rent visuelt har denne nye model også fået et meget moderne udtryk, således er alle stickers på siden af hjulet med nyt og flot grafisk design.

Modellen har en samlet vægt på 1780g pr. sæt, og er kompatibel med Shimano/Sram. Fulcrum Racing 6 DB kommer også med Sram XDR eller Campagnolo Ekar kassettebody.
Du finder samtlige specifikationer på hjulsættet nederst på dette site.

Yderligere information

endcaps bag

12 mm TA

endcaps for

12 mm TA

fælgmateriale

Aluminium

hjultype

Disc

kassettetype

shimano/sram, XDR, Campagnolo

indre fælgbredde

20 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fulcrum Racing 6 DB hjulsæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv