Hunt 40 mm Carbon Aero Disc

7.195,00 kr.

Skivebremsecykler er hurtigt blevet normen i landevejsløb, kriterier og endda tidskørsler, fra amatørrækkerne til WorldTour på grund af de mange fordele.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Brand:

40 dyb | 25 bred ext | 19 bred int | 1416G

Placeret mellem to af vores mest populære Carbon Aero Disc-tilbud (35 Carbon Aero Disc og vores Giro d'Italia etapevindende 50 Carbon Aero Disc), blev den nye 40 Carbon Aero Disc bygget til ryttere, der ønsker at sænke rotationsvægten ved stigninger og rulninger terræn, mens du stadig nyder godt af aerodynamikken i en 40 mm dyb, U-formet fælgprofil.

Den mellemdybde, superbrede 27 mm fælg giver stabil og forudsigelig håndtering, samtidig med at den reducerer modstand på tværs af flere vindvinkler. Den bredere 19 mm indvendige fælg åbner din dækprofil og giver enestående vibrationsreduktion, greb og lav rullemodstand, især når du kører ved lavere tryk med moderne slangeløse dæk.

De lige træknav og bladede eger reducerer vægten, tilføjer styrke og reagerer øjeblikkeligt på accelerationer. Det frie navhus på HUNT Sprint-navet har 48 tænder på skralderingen og tredobbelt-tand-paler, hvilket giver et utroligt 7,5°-indgreb. Færdig med rustfrit stål lejer, som er lavfriktion for yderligere at reducere rullemodstanden og øge din hastighed.

Du kan se mere detaljerede specs på Hunts side ved at klikke her

 

Yderligere information

brand

Hunt

fælgmateriale

Carbon

indre fælgbredde

19 mm

hjultype

Disc

kassettetype

shimano/sram, XDR

vægt

1416 gram

endcaps for

12 mm TA, QR

endcaps bag

12 mm TA, QR

Leveringstid

1-2 uger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunt 40 mm Carbon Aero Disc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv