Hunt 52 mm Carbon Aerodynamics wheels

8.695,00 kr.

Disse er seriøst hurtige hjul til seriøst kuperet terræn, ideelle til lange stigninger og nedkørsler, men med fantastisk allround aero-ydeevne også til rullende terræn.

Vis delbetaling
×
Delbetaling
288 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.695 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 288 kr. Samlede kreditomk. 1.665 kr. Samlet tilbagebetaling 10.360 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,40%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Brand:

Beskrivelse

52 dyb | 27 bred ext | 19 bred int | 1548G
De hurtigste fælgbremsehjul, vi nogensinde har lavet, ved hjælp af ‘Aerodynamiske’ profiler, som først blev brugt i vores Limitless-sortiment. Klar til at flyve forbi konkurrencen, uanset om det er landevejsløb, tidskørsel eller triatlon. Vi har været i stand til at tage principperne, der blev fundet under Limitless-forskningsprojektet (udvidelse af profiler under kanten af ​​fælgen for at forbedre ydeevne og stabilitet på tværs af flere krøjningsvinkler), og anvende disse på fælge, der udnytter den plads, der tilbydes indeni. en konventionel kaliberbremse.

Vindtunnel bevist mod verdens førende hjul. Se forskningshvidbogen for alle tekniske detaljer om vores vindtunneltestmetode, inklusive data/grafer og hele rækken af ​​hjul, vi testede mod.

Du kan se mere detaljerede specs på Hunts side ved at klikke her

 

Yderligere information

brand

Hunt

fælgmateriale

Carbon

indre fælgbredde

19 mm

hjultype

Fælgbremse

kassettetype

shimano/sram, XDR

vægt

1548 gram

endcaps for

QR

endcaps bag

QR

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunt 52 mm Carbon Aerodynamics wheels”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

0
    0
    Din Kurv