Saris H3 hometrainer

8.999,00 kr.

Lækker støjsvag hometrainer, som kan håndtere op til 2000 watt, og stigningsprocenter på 20 %. Har ANT+ samt blootooth og kobles nemt til din foretrukne træningsapp.

Varenummer (SKU): 012527018659 Kategori: Tag: Brand:

PÅLIDELIG. HOLDBAR. STILLERE END NOGENSINDE FØR.
Når det kommer til indendørs cykeltrænere, er det oftest stillede spørgsmål: hvor stille er det? Med dette til hjertet satte vores Madison, Wisconsin-baserede team denne forespørgsel under lup og satte et mål om at bygge en træner så stille, at den eneste lyd er lyden fra dit drivtog.

Resultatet? En smart trainer med direkte kørsel, der giver en lydspecifikation på 59 decibel ved 20 mph. Med andre ord er H3 fem gange mere støjsvag end tidligere generationer, hvilket gør den til den mest støjsvage smarte træner, der nogensinde har forladt vores døre.

Efter Saris Direct Drive Smart Trainer-arven har H3 samme pålidelighed og holdbarhed som sine forgængere. Indkapslet indvendigt er komponenter omhyggeligt kalibreret til at måle kraft, hastighed og kadence, samt et præcisionsafbalanceret svinghjul - alt sammen bygget til at håndtere 2000 watt og replikere en 20% klatregrad.

Testet til at modstå tung træning, vil H3's interne kølesystem holde det elektromagnetiske modstandssystem fungerende - og præcist - længe efter, at dine ben har givet ud.

Specifikationer
Motorstørrelse: 2000 Watt, max 20% slope
Passer til: QR 130 mm & 135 mm, TA 142x12 mm & 148x12 mm.
Connections: ANT+ FE-C, Bluetooth FTMS standard.
Typer: Smart trainer

Yderligere information

brand

Saris

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saris H3 hometrainer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv