VeloWear 1000 SRAM Force AXS Standard

29.995,00 kr.

Lækker VeloWear cykel med luksus komponenter over det hele.

Cyklen er bygget op om VeloWear 1000 rammen, som er en semi aero ramme produceret i T800 carbon. Som gruppe har vi valgt SRAM Force AXS, som er en super lækker 12 speed trådløs gruppe fra Sram, som vi har suppleret med Vision Team 30 hjulsæt, samt Goodyear Sport dæk.

Du kan opgradere cyklen med Sram Quarq Wattmåler for 3000 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori: Brand:

VeloWear 1000 Sram Force AXS - standard, er en fuldblodsracer lavet af T800 Carbon, hvilket sikrer en stiv og performance orienteret ramme.

Det fuldt integrerede cockpit i carbon, giver cyklen et stilfuldt og rent udtryk, samtidig med at det er med til at holde den samlede vægt på cyklen nede. I denne konfiguration vejer cyklen  8,5 kg alt i størrelse medium.

Med VeloWear 1000 rammen får du en cykel, som kan være med forrest i feltet, når det drejer sig om accelleration og topfart, samtidig med at det er en cykel som er lige god til de rullende bakker i Danmark, som til de hårdeste stigninger i Alperne, som følge af den lave vægt på 1000 gram for rammen i en str. medium.

Cyklen leveres som standard med 3,5 cm spacere, som hvis de fjernes giver mulighed for et større drop og mere agressiv kørestil. Geometrien er sportslig, men ikke overdreven agressiv, idet den har et forholdsvis høj stack for størrelsen.

Rammen fås som standard i farverne Grøn, Rød, lyseblå og mørkeblå retro, men har du god tid, har du mulighed for at vælge en anden farve eller et ensfarvet design i den farve du ønsker - og dette endda uden merpris.

Cockpittet kan naturligvis leveres i bredder fra 38-44 cm og i længder fra 90-120 mm.

Gruppen som er på cyklen er Srams elektroniske model, Force AXS, som er nr. 2 i Srams elektroniske hierarki, og er lavet af lette komponenter over alt. Gruppen er trådløs og kan betjenes via den medfølgende App.

Mod ekstrabetaling kan cyklen også leveres med indbygget wattmåler.

Du kan læse den fulde specifikation på cyklen under yderligere informationer.

 

Geometri

VeloWear 1000 geometri

Yderligere information

Cykelfarve

Grøn retro

Cykelstørrelser

M – 52

brand

VeloWear

Ramme

VeloWear 1000

Cockpit

Integreret 420 x 110

Geargruppe

Sram Force AXS

Hjul

Vision Team 30 Disc

Dæk

Goodyear sport 25 mm

Saddel

Vincents Evo Race Ti Aluminium

Styrbånd

Voxom G2

Cykelvægt (str. M)

8,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VeloWear 1000 SRAM Force AXS Standard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv