VeloWear 1000 Sram Red AXS Disc Premium

44.995,00 kr.

Lækker VeloWear cykel med Sram Red AXS 2 x 12 elektroniske gruppe.

Cyklen er bygget op om VeloWear 1000 rammen, som er en semi aero ramme produceret i T800 carbon. Som gruppe har vi valgt Sram Red AXS, som er Srams topgruppe inden for elektroniske gear, som vi har suppleret med VeloWears premium carbonhjul med carboneger i 38 mm med den meget lave vægt på under 1300 gram, som er med til at gøre denne cykel til en af de letteste i feltet.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Brand:

VeloWear 1000 Sram Red AXS Premium, er en fuldblodsracer lavet af T800 Carbon, hvilket sikrer en stiv og performance orienteret ramme.

Det fuldt integrerede cockpit i carbon, giver cyklen et stilfuldt og rent udtryk, samtidig med at det er med til at holde den samlede vægt på cyklen nede. I denne konfiguration vejer cyklen 7,1 kg alt i str. medium.

Med VeloWear 1000 rammen får du en cykel, som kan være med forrest i feltet, når det drejer sig om accelleration og topfart, samtidig med at det er en cykel som er lige god til de rullende bakker i Danmark, som til de hårdeste stigninger i Alperne, som følge af den lave vægt på 1000 gram for rammen i en str. medium.

Cyklen leveres som standard med 3,5 cm spacere, som hvis de fjernes giver mulighed for et større drop og mere agressiv kørestil. Geometrien er sportslig, men ikke overdreven agressiv, idet den har et forholdsvis høj stack for størrelsen.

Rammen fås som standard i farverne Grøn, Rød, lyseblå og mørkeblå retro, men har du god tid, har du mulighed for at vælge en anden farve eller et ensfarvet design i den farve du ønsker - og dette endda uden merpris.

Cockpittet kan naturligvis leveres i bredder fra 38-44 cm og i længder fra 90-120 mm.

Gruppen som er på cyklen er Sram top model inden for elektroniske grupper, Sram Red AXS 2 x 12, som er lavet af de bedste og letteste komponenter over alt. Gruppen er trådløs og kan betjenes via den medfølgende App.

Mod ekstrabetaling kan cyklen også leveres med indbygget wattmåler i kranken.

Se under VeloWear 1000 for geometri.

Yderligere information

Cykelfarve

Grøn retro, Lyseblå retro, Mørkeblå retro, Rød retro

Cykelstørrelser

XXS – 43, XS – 47, S – 50, M – 52, L – 54, XL – 56, XXL – 59

brand

VeloWear

Ramme

VeloWear 1000

Cockpit

VeloWear integreret carbon cockpit

Geargruppe

Sram Red AXS

Hjul

VeloWear Preimium Carbonhjul med carbon eger og 38 mm profil

Dæk

Goodyear F1 Eagle 25 mm med Tubolito slange

Saddel

Vincent:s Evo Race CF

Styrbånd

Lizard Skins, 1,8 mm

Cykelvægt (str. M)

7,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VeloWear 1000 Sram Red AXS Disc Premium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv