Del budskabet

Det er vist ingen hemmelighed, at det er svært at få cykler og grupper i disse år, på grund af den stigende efterspørgsel, kombineret med mangel på råmaterialer.

Derfor er det også den perfekte timing for os at begynde at producere vores egne cykler i samarbejde med en producent i østen.

Der er tale om et privat label projekt, hvor vi bygger vores egen konfiguration og design op på eksisterende og gennemprøvede rammelayouts, som alle er gennemtestede af det tyske TÜV specificeret i ISO 4210-2-2015 stk. 4-8, som omhandler test af rammer.

Som en start har vi designet 2 forskellige landevejsmodeller samt en gravel model. Alle cyklerne, har skjulte kabler og integreret cockpit, uanset hvilket gruppe du vælger til cyklen, hvilket er ret unikt.

VeloWear 850

VeloWear 850, er den letteste af vores cykler, med sine 850 gram for rammen + knap 400 gram for forgaflen. 

Rammen er produceret i T1000 carbon, hvilket gør den meget stiv og let.

Geometrien er traditionel og let slopet, og i forhold til hvor agressiv geometrien er, ligger den forholdsvis tæt på cykler som fx. Ridleys Helium SLX, medens eksempelvis Specialized Tarmac, er noget mere agressiv. Når det er sagt, kan man dog regulere noget i forhold til cockpitlængde samt antal af spacere under styret.

Vi producerer VeloWear 850 med grupper fra Shimano og Sram, og kan lave den med såvel elektroniske som mekaniske grupper, dog alle med hydrauliske bremser. 
Farverne er enten som på tegningen retro grøn, retro rød, retro blå eller perlemorshvid eller isblå. Den sidstnævnte farver er helfarver, medens retromodellerne har det hvide bånd, som på billedet.

Cyklen produceres i 5 størrelser (49, 52, 54, 56, 59), hvilket burde dække rytter fra 165 til ca. 195, men er du meget lang er VeloWear 1000 et bedre valg, idet den fås i en størrelse yderligere.

Hjulene vi leverer med cyklen kan være vore egne carbonhjul, eller det kan være hjul fra Hunt, fx 4 season disc, 34 mm Aerodynamics (begge aluhjul) samt 50 mm Carbon aero disc.

Priser på de enkelte konfigurationer vil være at finde på shoppen. Alle konfigurationer er med modelnavn + gruppe, og hele konfigurationen står i sektionen yderligere informationer.

VeloWear 850 Retro Grøn SRAM Force AXS
VeloWear 850 Retro Grøn SRAM Force AXS
VeloWear 850 forfra
VeloWear 850 SRAM Force AXS

VeloWear 1000

VeloWear 1000 er en endurance/aero ramme produceret i T800 carbon. Vægten er ca. 1000 gram for rammen og 400 gram for forgaflen.

Intentionen har været at skabe en cykel med mindre vindmodstand men samtidig også komfortabel, hvilket de sænkede sadelstræbere blandt andet er et udtryk for.

Vi producerer VeloWear 1000 med grupper fra Shimano og Sram, og kan lave den med såvel elektroniske som mekaniske grupper, dog alle med hydrauliske bremser. 
Farverne er enten som på tegningen retro blå, retro rød, retro grøn eller perlemors hvid. , som på 850 modellen oven over.

Cyklen produceres i 6 størrelser (43, 47, 50, 52, 54, 56, 59), hvilket burde dække rytter fra 160 til ca. 200.

Hjulene vi leverer med cyklen kan være vore egne, , eller det kan være hjul fra Hunt, fx 4 season disc, 34 mm Aerodynamics (begge aluhjul) samt 50 mm Carbon aero disc.

Priser på de enkelte konfigurationer vil være at finde på shoppen. Alle konfigurationer er med modelnavn + gruppe, og hele konfigurationen står i sektionen yderligere informationer.

VeloWear 1000 kronrør med Løven
VeloWear 1000 med Zayante Krank fra Praxis Works


VeloWear 1000 med Zipp 404 Firecrest hjul

VeloWear G1000

VeloWear G1000 er en gravel cykel, skabt til gode ture i skoven. Med sin asymetriske kædestag, kan den tage meget brede dæk (op til 53 mm), hvilket gør den fremragende til fx bikepacking eventyr, men også bare almindelig morskab i skoven.

Vi producerer VeloWear G1000 med grupper fra Shimano og Sram, og kan lave den med såvel elektroniske som mekaniske grupper, dog alle med hydrauliske bremser. 

Lakeringen er enten retro blå, retro grøn eller retro rød.

Hjulene vi leverer med cyklen fra Hunt i form af 4 season disc, 4 season all road, 30 mm Carbon Alroud eller 35 mm x-wide gravel.

Priser på de enkelte konfigurationer vil være at finde på shoppen. Alle konfigurationer er med modelnavn + gruppe, og hele konfigurationen står i sektionen yderligere informationer.

Cyklen produceres i 6 størrelser (49, 52, 54, 56, 58, 60), hvilket burde dække rytter fra 160 til ca. 200 cm, så der skulle gerne være en ramme til alle størrelser. Cyklen kommer monteret med en beskyttelsskærm under skrårøret og kædestagen. Derudove er der mounts på gaffel for yderligere montering af tasker til dit gravel eventyr.

VeloWear G1000 SRAM Force AXS Hunt 35 mm Gravel hjul
Selv med 35 mm Pirelli Gravel dæk på, er der god plads
Styret er flagret ca. 5 cm I hver side
VeloWear G1000 med SRAM Force AXS 1 x 12