VeloWear Loyalty Club

Hos VeloWear vil vi naturligvis gerne have kunder som køber hos os igen og igen, hvilket i disse google og nethandels tider, er noget af en udfordring. Selv om vi gør alt hvad vi kan for at have konkurrencedygtige priser, er det svært at hamle op med de som køber ind til nogle helt andre priser end os.

Derfor indfører vi nu VeloWear Loyalty Club, som i alt sin enkelthed går ud på at belønne, folk som handler her mere end en enkelt gang, inden for de sidste 24 måneder. Måden vi gør det på, er at når vi fremadrettet sender fakturaen på dit køb, så vil der i nogle tilfælde følge en kode med, som man enten kan bruge helt bredt i vores sortiment, eller til specifikke ting, som vi mener kunne være interesant for dig.

Det spiller ingen rolle om du handler på nettet eller i butikken. Kommer du ned i butikken, skal du blot huske koden, som vi har sendt til dig.

Det kunne fx være, at hvis du har købt en Apidura Saddlepack, ja så vil du få en kode til at få 20 % rabat på en Apidura Top Tube Pack, som du så vil kunne bruge inden for de næste tre måneder. Det kunne også være en kode til køb af en ny fodpumpe, hvis du har købt en cykel, eller noget helt fjerde.

Hvad skal jeg gøre for at komme i betragtning

Du behøver heldigvis ikke selv at foretage dig noget. Hvis du næste gang du køber, oplever at du får en kode med, når du modtager fakturaen, ja så er du en del af klubben.

0
    0
    Din Kurv