Cykler hos VeloWear

Siden 2021 har vi primært koncentreret os om at udvikle vores eget brand VeloWear, i samarbejde med en producent i Kina, hvor vi både har rammer, hele cykler, og hjulserier.

Du kan læse om de tre modeller VeloWear 1000, VeloWear 850 og VeloWear G 1000 ved at klikke på linkene, men der er tale om lækre carbon cykler med valgfri elektroniske geargrupper, hvor du får rigtig meget for dine penge. Cyklerne kan fås i præcis den farve du gerne vil have uden meromkostninger, og med de komponenter som du allerhelst vil have. Med VeloWears cykler er der ikke meget standard – vi bygger det som kunderne vil have, og ikke det vi helst vil sælge..

Derudover har vi også i et samarbejde med Alle Bikes valgt at satse på deres fine Aluminiums gravel cykel MB31, som vi har solgt flere cykler af til glade kunder.

Vi hjælper dog også kunder med deres cykelprojekter på andre måder, så står du og har købt en ramme, som du gerne vil gøre til din drømmecykel, kan vi også hjælpe dig med at komme i land med projektet, hvad enten det blot handler om at skaffe komponenterne eller at bygge hele cyklen. Vi har gode priser på grupper, og har næsten altid en hel del på lager.

Vi har også et samarbejde med udvalgte Brands, således at vi på bestilling kan bygge fx en Colnago. Så har du fx fået foretaget et bike fit, kan vi finde ud af størrelse m.v. og få rammen bestilt og bygget cyklen. Da vi ikke fysisk har cyklerne repræsenteret i butikken , kan vi levere nogle konkurrencedygtige priser til glæde for dig.

Vi samarbejder med et af landets dygtigste mekanikere, så med hjælp fra os, er dit cykel projekt i allerbedste hænder.

I første omgang kan du booke et møde, så vi kan tage en snak om hvad du gerne vil have at vi hjælper dig med.

 

MB31raa
ColnagoC68
Velowear 850
0
    0
    Din Kurv