Tilbud

Nite Rider Mako 5.0

150,00 kr.

NiteRider forstår, at lys er en integreret del af din daglige pendling. At bruge et lys kan betyde forskellen mellem at blive set eller ej af bilister. Mange af “entry level” pendlerlys er intet andet end “blive set” lys. Din overordnede sikkerhed og synlighed bør ikke være begrænset af dit budget, det er derfor, NiteRider skabte Mako-serien.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

NiteRider forstår, at lys er en integreret del af din daglige pendling. At bruge et lys kan betyde forskellen mellem at blive set eller ej af bilister. Mange af "entry level" pendlerlys er intet andet end "blive set" lys. Din overordnede sikkerhed og synlighed bør ikke være begrænset af dit budget, det er derfor, NiteRider skabte Mako-serien. Mako-serien tilbyder fire modeller og op til 250 lumen, hvilket ikke kun gør det muligt for cyklisten at blive set, men også at cyklisten kan se. En favoritfunktion er side-"gællerne", der udsender lys, det ser ikke kun cool ud, men gør Makos mere synlige.

TL 5.0 SL har fem ultra lyse LED'er med fire forskellige driftstilstande, inklusive tre forskellige flashtilstande. Nyt for 2015, de gule sidelys hjælper med at give endnu mere synlighed fra siderne af rytteren.

TL 5.0 SL hjælper med at holde dig sikker og set bagfra (180 graders synlighed). TL 5.0 SL fungerer på 2 AAA-batterier (medfølger) i op til 100 timer på blitz.

Yderligere information

brand

Nite Rider

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nite Rider Mako 5.0”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv