Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear.

Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at vi hele tiden kan få et flow i butiken og have tilstrækkelig med gruper hjemme, er det fordelagtigt også at kunne tilbyde andre løsninger, herunder at bygge cykler af andre mærker.

Det kan være, at du har fået købt en ramme, og bare mangler komponenter, men det kan også være, at du står helt på bar bund, og bare ikke kan finde noget. Her kan vi måske også hjælpe dig. Foreløbig har vi lavet en aftale så vi kan tilbyde at bygge Colnago cykler til dig på bestilling.

Netop fordi vi ikke skal have cyklerne stående i butikken, men kun hjemtager og bygger på bestilling, kan vi også holde nogle attraktive tilbud på konfigurationerne. Under cykler vil der løbende komme flere konfiguratorer, alle Byg din egen VeloWear Cykel, som således bare vil være udskiftet med de øvrige brands. Her vil du kunne se, hvad vi kan lave en given cykel for.

0
    0
    Din Kurv