Gratis cykelophæng ved køb af ny VeloWear cykel

af | mar 1, 2024 | Nyheder om vores brands | 0 Kommentarer

Bestiller du ny cykel hos VeloWear i marts måned, giver vi dig en holder til cyklen med gratis.

Det er ikke en hvilken som helst holder, men derimod den smukke cactus holder i rustfrit stål. Vi synes at vores cykler fortjener den bedste placering, og i vores verden er der ikke noget smukkere end at have en VeloWear cykel hængende på væggen, så du kan beundre den hver dag.

Har du ikke plads til at have cyklen hængende vandret – det kræver trods alt lidt plads – har vi også en version, til at hænge den lodret, så det skal ikke holde dig fra at bestille din nye cykel.

Vi har masser af elektroniske grupper på lager, så du kan bestille din cykel med enten Shimano 105 di2, Ultegra di2, eller nogle af Srams elektroniske AXS grupper, Red, Force eller Rival.

Vi har tre forskellige modeller:

VeloWear 1000, som er vores smukke semi aero cykel, som både er æstetisk smuk og lynende hurtig. Det er den af modellerne som har flest størrelser. Der er hele 6 at vælge mellem, så det skulle nok være muligt at finde en størrelse, som passer til dig.

VeloWear 850, som er en let lettere ramme, og en smule mere klassisk i udtrykket. Den perfekte cykel, hvis du skal have en god cykel til bakkerne, eller bjergene sydpå.

VeloWear G1000, hvis det er en gravel cykel du er på udkig efter. Den perfekte gravel cykel til dit næste bike packer eventyr, eller bare en tur i skoven.

Vælg en af vores standard farver, eller din egen uden at betale ekstra. Du kan også få almindelige dekaler uden retrobånd – valget er dit.

Vi har gjort priserne ekstra skarpe, ikke mindst på konfigurationerne med Zipp eller Hunts hjul, således at du virkelig kan få en cykel som skiller sig ud fra mængden, uden at skulle sprænge bank kontoen.

Book en tid, i vores fleksible bookingsystem, og lad os se, om ikke det bliver os, der skal levere din næste cykel. Vi har også nogle cykler stående i butikken, hvis du ikke har tålmodighed til at vente med at få den lavet i din egen farve.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv