cykelfarver hos VeloWear

af | mar 13, 2024 | Nyheder om vores brands | 0 Kommentarer

Cykelfarver hos VeloWear – nu endnu flere muligheder

Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling.

Men hvordan kommer farven til at se ud – det er altid lidt svært at forholde sig til farver på en skærm, og derfor har vi investeret i et rigtig lak katalog, således at man bedre kan se, hvilke muligheder der er – og der er mange kan jeg allerede nu fortælle.

Kataloget landet i løbet af de næste par uger, når jeg alligevel får rammer, men du kan allerede nu få et fornemmelse af hvor mange farver du har at vælge mellem, idet jeg har fået dem til at sende mig et par prøve sider.

Jeg tror det bliver rigtig fedt, for der skal nok være nogle af jer som vover pelsen og vælger nogle mere eksotiske farver, end jeg har nerver til.

20240312 152216.266 24 scaled e1710327530971 20240312 152216.266 2 scaled e1710327544881

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv