Nyt off road powermeter fra Favero

af | feb 25, 2024 | Nyheder om vores brands, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

Endelig fristes man til at sige, har de fået udviklet en off road pedal med powermeter i fra Favero. 

Den nye pedal, Assioma Pro MX, er bygget på en standard shimano XT pedal, som vi kender den, og som med de øvrige wattpedaler fra Favero, kan man vælge mellem en uno og en duo version.

På samme måde som med landevejspedalerne, er der tale om en genopladelig usb løsning

wattaksel 1

Der er masser af metrics, du kan aflæse. Ud over de oplagte som kadence og watt, kan du også se, hvor lige du træder, og andre såkaldte dynamiske data, ligesom pedalerne selvfølgelig også understøtter ovale klinger.

I modsætning til landevejs modellerne, er der ikke nogle pods på siderne, som vi kender det. Hele teknologien, incl. de genopladelige batterier, er gemt dybt inde i akslen, hvilken også sikrer at den er godt beskyttet mod elementernes rasen og terrænet.

Vi kender ikke priserne endnu, men det kunne umiddelbart se ud som om de bliver en smule dyrere end landevejsmodellerne, men mere om det om en måneds tid, når vi får de første stykker hjem.

Nøgle Tal
Watt rækkevidde: 0-3000 watt.
Kadence: 10-250
Nøjagtighed: +/- 1 %
Vægt 192, gram
Stak højde 11,2 mm
Vandtæthed: IP67 standard

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

0
    0
    Din Kurv