VeloWear cykler nu med endnu skarpere komponenter

af | feb 26, 2024 | Produktpræsentationer, Nyheder om vores brands | 0 Kommentarer

Tidligere har vi satset meget på vores egne dele på VeloWear cykler, for at få et komplet brandet oplevelse, men nu breder vi det lidt ud, således at man nu kan få VeloWear cykler med enten vores egne hjul, eller de fedeste hjul fra Hunt eller Zipp, stadig til meget skarpe priser.

For at give dig et indtryk af hvor vildt det kan blive, kan vi lave en VeloWear 1000 med den nye sram force AXS gruppe, og Zipp 404 Firecrest hjul til under 40.000 kr..

Skal det være endnu vildere, kan du også vælge Hunts nye Sub 50 hjul med carbon eger, som med 50 mm profil, blot vejer 1380 gram og er som skabt til brede dæk på 28-30 mm. Hjulene kan sagtens måle sig med dyrere konkurrenter som Enve og Zipp, når det kommer til at køre hurtigst med færrest watt. Sådan en konfiguration, kan vi lave for under 42.000

Er du Shimano mand, er priserne ca. +1000 kr, så der er stadig meget value for money, hvis du køber en VeloWear Cykel.

Kig på pris eksemplerne under landevejs sektionen i shoppen, eller prøv selv lykken med vores konfigurator.

Du vil blive chokeret over hvor meget du får for dine penge.

Som altid laver vi meget gerne cyklen i lige netop den farve du gerne vil have, med enten de normale dekaler eller retro udgaven, så er du blot til at væbne dig med lidt tålmodighed, da det tager ca. 6 uger, før cyklen er klar.

Du kan læse lidt om VeloWear 1000, se geometri m.v. her,
Er du mere til 850’eren finder du geometri m.v. her

Kig forbi vores Showroom, hvor vi har en række cykler stående i forskellige størrelser, så du kan se, hvilken som passer bedst til dig.

Bliv godt kørende til foråret med en raket fra VeloWear

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

Cykler til konkurencedygtige priser

Cykler til konkurencedygtige priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden...

0
    0
    Din Kurv