Nye og forbedrede funktioner på hjemmesiden

af | feb 1, 2024 | Generelle artikler, Nyheder på websiden | 0 Kommentarer

Vi har ændret en del på hjemmesiden inden for det seneste stykke tid, som forhåbentlig gerne skulle medvirke til en bedre købsoplevelse.

For det første har vi ryddet lidt op i vores kategorier, således at der er færre, og dermed skulle det gerne være lettere og mere overskueligt at finde det man søger. Derudover kan man jo altid bruge søgefunktionen oppe i menulinjen som er god at bruge, hvis du kender noget af varens navn.

Derudover har vi indført lagerstatus på alle produkterne på kategori siden, ligesom vi har lavet et filter, der kan søge produkterne frem i forhold til lagerstatus. Vi har forsøgt at have nogle fornuftige og relevante egenskaber inden for alle kategorierne, som gerne skulle gøre det let at få et overblik over det man kan finde.  Er der en egenskab du synes ville være naturligt at opdele på, er du velkommen til at sende et forslag på info@velowearcycleclub.dk,.

I forhold til varer på lager, kan der være tale om at varen enten er i vores fysiske butik, eller på lager hos producenten, da vi synkroniserer nogle varegrupper op i mod deres lager. Det betyder, at du hurtigt kan få et overblik over leveringssituationen på varetyperne, som vi normalt ikke har på lager i butikken. Her er vi nødt til at holde fast i en fornuftigt lagermængde, for at kunne holde priserne skarpe. Du er selvsagt altid velkommen til at skrive på chatten, sende en mail, eller besked, for at høre om varen er på lager i selve butikken. 

Desværre er der en smule knas med at lager info forsvinder, når man bruger filtrene, men det arbejdes derpå. Det virker dog altid, når man går ind på produktet, ligesom det også altid virker, når man fruger filtret til at fremsøge produkter på lager.

Den skarpe iagttager har opdaget at der både er en søgefunktion iblandt filtrene samt en i menuen. Den i menuen søger på alle varer på hele shoppen, medens den ovre i filtrene koncentrerer sig om den kategori du befinder dig i.

Du kan også nu går direkte til kassen fra oversigten, via knappen Køb nu.
Den sparer dig for at skulle gå ind på produktet og putte det i kurven, og så gå til kassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skaermbillede 2024 02 01 kl. 22.22.47 e1706822766454

I forhold til Showroomet/butikken, er der også ændringer i forhold til Kirke Såby. Det er slut med faste åbningstider, og goddag til at handle lige når det passer dig alle ugens syv dage, det eneste du skal gøre er at booke en tid i showroomet, hvis du gerne vil have råd og vejleding.

Hvis du ved hvad du skal have, kan du også bare bestille det på hjemmesiden og så selv hente det når det passer dig. Send en mail til info@velowearcycleclub.dk og download appen Danalock v3, så bliver du inviteret til at kunne komme ind selv. Når du bestiler til afhentning i Havdrup, får du en sms, når varen er klar til at blive afhentet, og så kan du bare komme når det passer ind. Der er en reol, hvor varen bliver lagt til afhentning.
Det er en da så let, at du ikke engang behøver at låse døren op, det sker automatisk, når du er i en omkreds af et par hundrede meter fra butikken. Du skal dog huske at låse efter dig når du går.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Markante ændringer i butikken

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det igennem de seneste år har været noget af en udfordring at drive butik i Danmark.  Først kom corona som med nedlukninger m.v. ændrede indkøbsmønstret markant, hvilket betød at flere begyndte at købe via nettet, og er fortsat...

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv