Stages Wattbike – eneste smart cykel med dobbeltsiddet wattmåler

af | okt 15, 2022 | Alle artikler, Nyheder om vores brands, Produktpræsentationer | 0 Kommentarer

De seneste par år, er der dukket flere og flere smart bikes op som erstatning for hometrainerne, og de har jo nogle indlysende fordele – ikke mindst hvis du “kun” har en cykel.

Hvis du ikke er super pernippen til at få tørret din cykel grundig af, hver gang du har brugt den på hometraineren, kan det blive en dyr fornøjelse, i form af nye dele, på grund af den store mængde sved du producerer. Derudover bliver der jo også et øget slid på delene på cyklen, og i disse tider, hvor det kan være svært at støbe sliddele, som kassetter, klinger m.v. op, kan det også blive et argument.

Her kommer så smart bikes ind i billedet. Flere producenter har lavet nogle super fede modeller, men til priser, for nogle af dem, som nærmest kommer op på det samme som en god sommer cykel.

Her kommer så Stages SB 20 ind i billedet. Til en tilbudspris på 17699, er den jo kun dobbelt op af en god hometrainer, hvor Wahoos er næsten 3 gange så dyr.

Derudover har den en række unikke fordele:

  • Eneste smart bike med en ægte dobbelt siddet wattmåler inkluderet.
  • Stort set umulig at slide op, hvorfor der også er 10 års garanti på drivlinjen.
  • Utrolig stille i forhold til traditionelle hometrainere
  • Ekstrem fleksibel, hvis I er flere om at bruge den, idet den kan sættes op til personer mellem 147 og 208 cm, så det skulle dække de fleste

Smart biken sælges kun online, og bliver sendt til dig direkte fra Stages, men jeg regner med at investere i en til bike fit formål i løbet af vintersæsonen, så har du behov for at se den live, kan du slå et smut forbi butikken.
DC Rainmaker har lavet en grundig gennemgang af cyklen i denne video

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
    0
    Din Kurv