De seneste par år, er der dukket flere og flere smart bikes op som erstatning for hometrainerne, og de har jo nogle indlysende fordele – ikke mindst hvis du “kun” har en cykel.

Hvis du ikke er super pernippen til at få tørret din cykel grundig af, hver gang du har brugt den på hometraineren, kan det blive en dyr fornøjelse, i form af nye dele, på grund af den store mængde sved du producerer. Derudover bliver der jo også et øget slid på delene på cyklen, og i disse tider, hvor det kan være svært at støbe sliddele, som kassetter, klinger m.v. op, kan det også blive et argument.

Her kommer så smart bikes ind i billedet. Flere producenter har lavet nogle super fede modeller, men til priser, for nogle af dem, som nærmest kommer op på det samme som en god sommer cykel.

Her kommer så Stages SB 20 ind i billedet. Til en tilbudspris på 17699, er den jo kun dobbelt op af en god hometrainer, hvor Wahoos er næsten 3 gange så dyr.

Derudover har den en række unikke fordele:

  • Eneste smart bike med en ægte dobbelt siddet wattmåler inkluderet.
  • Stort set umulig at slide op, hvorfor der også er 10 års garanti på drivlinjen.
  • Utrolig stille i forhold til traditionelle hometrainere
  • Ekstrem fleksibel, hvis I er flere om at bruge den, idet den kan sættes op til personer mellem 147 og 208 cm, så det skulle dække de fleste

Smart biken sælges kun online, og bliver sendt til dig direkte fra Stages, men jeg regner med at investere i en til bike fit formål i løbet af vintersæsonen, så har du behov for at se den live, kan du slå et smut forbi butikken.
DC Rainmaker har lavet en grundig gennemgang af cyklen i denne video

0
    0
    Din Kurv