Cykler til levering nu

af | jan 2, 2023 | Alle artikler, Nyheder om vores brands | 2 Kommentarer

2023 ser ud til at blive året, hvor tilstandene i cykelbranchen, i hvert fald bliver seminormale. Derfor er det også dejligt, at vi allerede nu kan ekspedere cykler ud over rampen med et par forskellige gruppevalg.

Lige nu har vi to mekaniske grupper, Shimano 105 samt Sram force 11 speed, og tre elektroniske grupper på lager til levering på cyklerne. De elektroniske grupper er Rival og Force AXS, samt Shimano Ultegra 12 speed. Senere på året, skulle vi også meget gerne få nogle 105 grupper hjem, men af de andre har vi i hvert fald nok til at klare os et stykke tid.

Skarpe priser

Priserne er rigtig fine og meget konkurrencedygtige. Vi har lagt os i scene for at kunne skrue prisen længst mulig ned, da vi i 2023 meget gerne skulle have endnu flere ud og køre på VeloWear cykler end i 2022, som ellers blev en succes med omkring 40 solgte cykler, hvilket er flot for den lille butik.

Den billigste model vi kan levere er med mekanisk 105. Her kan prisen blive så fin, som 22.495 kr. Det synes vi i hvert fald selv, er en vældig skarp pris for en cykel med helt skjulte kabler, carbon cockpit og ditto saddelpind.

Vil du have elektronisk, er vores billigste model Rival AXS i standard udgaven, som kommer med FSA Vision Team 30 hjulsættet. For så lidt som 25.995 kan du erhverve dig en cykel med elektroniske gear – det er dæleme billigt synes vi selv.

For premium udgaverne, hvor vi introducerer vores nye carbonhjulsæt, koster en Force AXS 34.995, medens en udgave med Shimano ultegra 12 speed koster 37.995

Vi kan naturligvis lave cyklerne i forskellige konfigurationer i forhold til hjul og dele, men priserne her giver dig en indikation om hvad du kan forvente.

Vi har en del rammer på lager, således at vi kan levere cykler med hurtig leveringstid. Men skulle du fx ønske dig en anden farve end standarden, må du belave dig på et par måneders leveringstid. Til gengæld er prisen den samme, og da vi trods alt kun er i januar måned, kan den jo sagtens nå at blive færdig til sæsonstarten.

Skule du være i markedet til en ny cykel i 2022, vil det i hvert fald være en skam, hvis du ikke lige drønede forbi VeloWear og ser hvad vi kan tilbyde.

Se priserne på cyklerne her:

 

2 Kommentarer

 1. Henry Rasmussen

  Det er meget lærere cykler og jeres priser er fantastiske i forhold til udstyret.
  Desværre er jeres rammer for lange til mig. Jeg skal ikke have en “reach”der er mere end 360mm. og med en frempind på min. 90mm. går det helt galt. Den samlede cykelderfor være 20-30mm for lang!
  Ærgeligt for jeres rammer er samtidig også meget flotte og skiller sig ud fra mængden.
  Grundet Geometrien på jeres rammerbliver mit valg derfor en 3T Strada.

  Svar
 2. Admin

  Hvilken strada har et reach som er max 36 cm? Det lyder af lidt. Jeg synes nemlig faktisk mine cykler er i den korte ende – bruger selv 120 frempind på min, men det kommer selvfølgelig an på ens statur. En str. 49 i 850’eren har et reach på 37, hvilket svarer nogenlunde til en 50’er strada.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Senste indlæg i samme kategori

Nyheder om vores brands

cykelfarver hos VeloWear

cykelfarver hos VeloWear

Cykelfarver hos VeloWear - nu endnu flere muligheder Det har længe været kendt, at en af de store fordele ved at handle cykel hos VeloWear ud over, at man får utrolig meget for sine spareskillinger, er muligheden for at få custom farve, uden merbetaling. Men hvordan...

Nyheder på hjemmesiden

Skal vi bygge din cykel for dig

Skal vi bygge din cykel for dig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i høj grad satser på vores egne cykler hos VeloWear Cycle Club, men vi kan også hjælpe dig med at bygge din drømmecykel, selv om det måske ikke er en VeloWear. Vi har nemlig hentet en ordentlig stak grupper hjem, og for at...

Nyt samarbejde med Anyday

Nyt samarbejde med Anyday

Hvis du synes det nogle gange kan være lidt tungt at betale hele beløbet på en gang, hvis du har set noget lækkert. Det kunne være nye hjul - en wattmåler eller noget helt tredje, så er der håb forude. Vi har nemlig etableret et samarbejde med Anyday, som betyder, at...

Fejl i kategorifilter

Fejl i kategorifilter

I forbindelse med indførelsen af den nye filterfunktion, var der desværre en mindre fejl med stor betydning, idet der i forbindelse med udvælgelse efter brand, ikke blev vist nogle varer, selv om der var masser på lager. Det er nu udbedret, således at alle filtre...

Nyt design

Nyt design

Så er vi endelig klar med den nye - og synes jeg selv - forbedrede version af hjemmesiden. Mange af tingene er selvfølgelig de samme, men der er en række forbedringer/ændringer. For det første giver det nye design lidt friere tøjler med hensyn til at præsente...

Produkt præsentationer

Smart alarm til din cykel

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg aldrig nogensinde kunne finde på at installere en lån på min racercykel. Det skyldes naturligvis primært, at jeg kun bruger den til sport og træning, og ikke transport, hvorfor den sjældent er i fare for at blive stjålet. Men nogle...

0
  0
  Din Kurv