2023 ser ud til at blive året, hvor tilstandene i cykelbranchen, i hvert fald bliver seminormale. Derfor er det også dejligt, at vi allerede nu kan ekspedere cykler ud over rampen med et par forskellige gruppevalg.

Lige nu har vi to mekaniske grupper, Shimano 105 samt Sram force 11 speed, og tre elektroniske grupper på lager til levering på cyklerne. De elektroniske grupper er Rival og Force AXS, samt Shimano Ultegra 12 speed. Senere på året, skulle vi også meget gerne få nogle 105 grupper hjem, men af de andre har vi i hvert fald nok til at klare os et stykke tid.

Skarpe priser

Priserne er rigtig fine og meget konkurrencedygtige. Vi har lagt os i scene for at kunne skrue prisen længst mulig ned, da vi i 2023 meget gerne skulle have endnu flere ud og køre på VeloWear cykler end i 2022, som ellers blev en succes med omkring 40 solgte cykler, hvilket er flot for den lille butik.

Den billigste model vi kan levere er med mekanisk 105. Her kan prisen blive så fin, som 22.495 kr. Det synes vi i hvert fald selv, er en vældig skarp pris for en cykel med helt skjulte kabler, carbon cockpit og ditto saddelpind.

Vil du have elektronisk, er vores billigste model Rival AXS i standard udgaven, som kommer med FSA Vision Team 30 hjulsættet. For så lidt som 25.995 kan du erhverve dig en cykel med elektroniske gear – det er dæleme billigt synes vi selv.

For premium udgaverne, hvor vi introducerer vores nye carbonhjulsæt, koster en Force AXS 34.995, medens en udgave med Shimano ultegra 12 speed koster 37.995

Vi kan naturligvis lave cyklerne i forskellige konfigurationer i forhold til hjul og dele, men priserne her giver dig en indikation om hvad du kan forvente.

Vi har en del rammer på lager, således at vi kan levere cykler med hurtig leveringstid. Men skulle du fx ønske dig en anden farve end standarden, må du belave dig på et par måneders leveringstid. Til gengæld er prisen den samme, og da vi trods alt kun er i januar måned, kan den jo sagtens nå at blive færdig til sæsonstarten.

Skule du være i markedet til en ny cykel i 2022, vil det i hvert fald være en skam, hvis du ikke lige drønede forbi VeloWear og ser hvad vi kan tilbyde.

Se priserne på cyklerne her:

 

0
    0
    Din Kurv