Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelighed har skåret priserne på vores cykler ind til benet her i 2023. Det har vi gjort af den simple grund, at vi vil prioritere at have mange cykler på gaden, så der er en vis sandsynlighed for at du kan møde en anden på en VeloWear cykel, når du er ude af cykle.

Alligevel kan man jo godt finde cykler derude på markedet af andre mærker, som i udgangspunktet ser ud til at kunne matche vores priser. Men her er man nødt til at tage et nøjere kig på, hvad det er man får, og naturligvis også om man har behovet eller kan “nøjes” med det som konkurrenterne tilbyder.

Hos Velowear får du et integreret cockpit i carbon, som standard og skjulte kabler, uanset prisen på cyklen. Synes du det er fedt med sådan et rent look, hvor man ikke kan se nogle kabler overhovedet, ja så skal rammen jo for det første være forberedt til at kunne skjule kablerne, men derudover er det en anseelig udgift, at anskaffe sig et carbon integreret cockpit, hvis man tænker, at det kan man altid udskifte. Dels koster det en del arbejdsløn, hvis man ikke selv kan skifte det, og det koster sådan et styr let, 2-5.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En anden ting, du får ved VeloWear cyklerne, som du nok ikke får hos konkurrenterne i et tilsvarende prispoint, er muligheden for at vælge præcis den farve du ønsker dig,, uden ekstra omkostninger i øvrigt. Man kan selvfølgelig sige, at det er en luksus, men skal man ud og brænde mange tusinde kroner af på en cykel, skal man også meget gerne kunne lide udseendet og være glad, hver gang man skal ud og køre, og så er det irriterende, ,hvis man føler at man ikke helt kan forlige sig med farven.

Den tredje ting,, er at cyklen bliver tilpasset til dig, i det omfang det kan lade sig gøre. Med andre ord, er der ikke et standard styr og frempindsstørrelse, som man er nødt til at skifte efterfølgende, eller et kedeligt hjulsæt, som man egentlig ikke ønsker. Du køber præcis det du har behov for, og betaler kun for det, og er det et must for dig, at få keramiske lejer i krankboxen eller andet, betaler du kun for merprisen.

Endelig kan du også få wattmåler integreret på cyklen hvis du ønsker det, uden at det står dig i en formue. Vælger du Shimano grupper, kan du få en fabriksinstalleret wattmåler fra stages for en merpris af et par tusinde, og vælger du Sram Force, kan du udskifte spideren for ca. 3000 kr.

I år har vi endda fordoblet garanti perioden, således at der nu er en 6 årig rammegaranti samt 50 % crashreplacement garanti, som vi naturligvis ikke håber du får brug for, men skulle du være uheldig,, at det da rart at vide, at du kan få en ny ramme til halv pris og få den bygget op igen, uden at skulle betale fuld pris for en helt ny cykel.

I år har vi heldigvis et godt sortiment af særligt elektroniske grupper, således at vi er kan levere cykler med Sram Rival AXS, Sram Force AXS, Shimano 105 di2 samt Shimano Ultegra Di2, og skulle du være old school og foretrække mekaniske har vi også Sram Force.

Priserne starter ved 22.495.

Er du nysgerrig på en VeloWear cykel, så kom endelig forbi til en cykelsnak i butikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Din Kurv